Mi a véleményetek azokról a lányok akik mindig a fiuk körül vannak nektek vannak ilyen osztálytársatok?
Két eset van.
Az egyik, amikor kelletik magukat, ölelgetik, puszilgatják, simogatják az összes fiút, holott van barátjuk. S ha a barátjukat meglátják egy lány osztálytársukkal v barátjukkal beszélgetni, akkor kicsapják a hisztit, féltékenykednek. Na, azokat felpofoznám. Van 3 db ilyen osztálytársnőm.
A másik, amelyik esetbe én is beletartozom, hogy egyszerűen jobban kijönnek a fiúkkal. Nem találják a legtöbb lánnyal a közös témát, képtelenek műkörmökről 3 óra hosszát beszélgetni. De más "fiúsabb" lánnyal nagyon jól kijövök, csak nem vagyunk olyan sokan...
Ui. A helyesírásodon javíts, még a tanév kezdete előtt.
Én egy elég lányos lány vagyok, műkörömmel meg minden, de sokkal jobban kijövök a fiúkkal. Nem szeretem a lányos hisztiket, pletykákat, felesleges veszekedéseket.
Nem kelletem magam, szerintem az undorító, egyszerűen csak jobban kedvelem a fiú társaságot, ahol nem mindig az a téma, hogy épp kit lehet kinevetni a cipője miatt és hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!