Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A rejtett számot azt ti sem...

A rejtett számot azt ti sem szoktátok felvenni? És ha nem akkor miért?

Figyelt kérdés
2017. júl. 23. 05:38
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
67%

Régen örült az ember,amikor bevezették a vezetékes telefont mindenhová vidékre is,ma meg már a sok kockafejű okostelefonfüggő hónaljszagú pr0linak nem tetszik,amikor nem írja ki a telefon a nevet,és inkább homokba dugja a fejét,hogy ő mekkora nagy ász,akit ne zaklassanak az idegenek.

A primitív emberekre jellemző,hogy bizalmatlanok és hőbörögnek "ismeretlen hívás biztos vírus,meg át akarnak verni,stb,nehogymár felvegyem vazze"

Ilyen alapon ha elutazik valaki más településre,nem engedik be a boltba,mert nem ismerik?

Vannak olyan telefonok(lehet,hogy mind,nem tudom,én nem értek hozzá),hogy hiába van bent a telefonkönyvben ismerős neve,száma,ha nem +36-tal van beírva,hanem 06-tal,akkor magántelefon szöveget ír ki,amikor hív az illető.

2017. júl. 23. 18:43
 22/28 anonim ***** válasza:
A primitív emberek bizalmatlanok. Hmm. Én azt hittem, az ostobák bíznak meg mindenkiben, ha megcsillogtatnak előttük valami fényeset.
2017. júl. 23. 18:51
 23/28 anonim ***** válasza:
Én felszoktam venni . Mert túl kíváncsi vagyok :)
2017. júl. 23. 19:11
 24/28 Clay Morrow ***** válasza:

Nem szoktam. Még az ismeretlen hívásokat sem. Ha épp olyan fontos, még egyszer-kétszer tuti megcsöngetnek ismeretlenről utána, akkor felveszem. De csak úgy, nem veszem fel ha nincs elmentve, csak nagy ritkán, de akkor is kiderül, hogy a telefonszolgáltató és valami ajánlat van.

Aki meg nem érti meg bekaphatja, semmi közötök hozzá máshoz, hogyha fel akarja venni vagy nem, az ő dolga. Ha meg fontos ügy, akkor tuti többször fognak/ják hívni és akkor méltat válaszra.

2017. júl. 23. 19:30
 25/28 anonim ***** válasza:
Én fel szoktam venni, általában állással kapcsolatban keresnek.
2017. júl. 23. 21:34
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Ezen botránkozzatok meg: ha valaki becsönget, kinézek a lyukon, és csak ha a postás az, akkor nyitok ajtót.

Futárok kaputelefonon felcsörögnek. Jézus pedig nem érdekel.

2017. júl. 24. 00:36
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem rajtad fognak megbotránkozni, hanem rajtam:

Én csak akkor nyitok ajtót, ha várok valakit. Engem nem zavarjon senki se telefonon, se személyesen.

2017. júl. 24. 07:11
 28/28 anonim ***** válasza:

Én megértem azt, aki felveszi, mert olyan a munkája.

Én nem veszem fel. Sőt igazából hatóságilag betiltatnám, és megteremteném az infrastruktúrát hozzá, hogy aki nem akarja rejtegetni, annak mindenképp kijelezzen vmit.

Ismeretlen számot simán felveszek, de ami rejtett, az 99%-ban zepter, biztosító stb., az meg hiányzik a francnak.

2017. júl. 24. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!