Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A rejtett számot azt ti sem...

A rejtett számot azt ti sem szoktátok felvenni? És ha nem akkor miért?

Figyelt kérdés
2017. júl. 23. 05:38
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Nekem mondtak már olyant, hogy a telefonban a hívószám küldése opció alapértelmezettre volt állítva és nem küldte a telefon, úgyhogy át kellett állítani. Nem tudom hogy ez mostanában mennyire gyakran fordulhat elő, de az tény, hogy ilyen volt.
2017. júl. 23. 09:45
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Rejtett számot nem veszek fel. Ez nekem olyan, mintha valaki papírzsákkal a fején csöngetne be. A mai világban, amikor alap a mobil, ne rejtse el a számát. Mi oka van rá, hogy blokkoltassa?

Ismeretlent felveszek, vagy ha nem vettem észre, visszahívom. Ez is a rejtett ellen szól. Miért nem adja meg a lehetőséget, hogy visszahívjam?

2017. júl. 23. 10:21
 13/28 anonim ***** válasza:
32%

"Én sose fogom megérteni azokat akik nem veszik fel a rejtett, vagy az el nem mentett számokat. Senki nem tudott még erre értelmes magyarázatot adni nekem."

Pedig elhangzott egy pár: senki nem szereti a zaklatást. Nem elfoglaltság kérdése, egyszerűen csak utálom, ha az otthonomba valaki bepofátlankodik a telefonom révén. Olyan érzés, mintha rád nyitnának.

"Az édesapám volt az, aki rosszul lett a munkahelyén, elájult, azonnal kórházba kellett vinni, ebből kifolyólag nem volt nála semmi a kórházban, csak a ruha amit viselt, így nem a saját telefonjáról hívott engem. Eléggé kellemetlen lett volna, ha nem veszem fel neki a telefont."

és

"Bárki hívhat sok fontos dolog miatt,ne adja isten akár egy családtaggal történt baleset miatt,vagy például egy jó munkalehetőség miatt is."

Pontosan erre szoktam mondani, hogy ha baj van, akkor nem engem kell hívni, hanem a mentőket/tűzoltókat. Nem mellesleg 200 km-re lakok a szüleimtől, tehát nem engem a legszerencsésebb hívni ebben az esetben. Ha nem sürgős, akkor aki akar, megtalál emailben.

Ha hívást várok, akkor persze természetesen felveszem az ismeretlen számot is. De azért általában szoktam arra emlékezni, ha jelentkezek egy állásra vagy csomagot várok.

2017. júl. 23. 10:26
 14/28 anonim ***** válasza:
58%

"Pedig elhangzott egy pár" - Egy se hangzott el. Leírtam egy elég jó példát, ami ellen egyik se érv.

"Pontosan erre szoktam mondani, hogy ha baj van, akkor nem engem kell hívni, hanem a mentőket/tűzoltókat." - Édesapám kórházban volt. Minek hívja a mentőket? :D Engem akart tájékoztatni, hogy mi történt vele és hogy menjek be hozzá stb.

Mielőtt megpróbálsz okos lenni, próbáld már meg értelmezni amiket írtam. :D

2017. júl. 23. 10:30
 15/28 anonim ***** válasza:

Mostanában másodállást keresek és gyakran hívnak rejtett számról... szóval én fel szoktam venni :)

+ mostani munkám során ügyfélszolgálaton vagyok, baj lenne ha nem venném fel őket.

2017. júl. 23. 11:12
 16/28 anonim ***** válasza:

Felveszem.

Mi bajom történhet?

Ha nem érdekel a dolog, akkor leteszem és kész.

hívószámkijelzéssel is hívnak ügynökök meg ilyesmi..

De nagyon sok ember van, aki lehet épp azt se tudja, hogy le van tiltva a száma, én is felejtette már úgy a beállítást.

A volt munkahelyemen az összes vezetékes telefon úgy volt állítva, hogy hívószám kijelzés nélkül hívott.. Gondolom más cégeknél is van ilyen.

Tényleg emiatt bukni egy állást vagy akármi a 21. században..

2017. júl. 23. 12:34
 17/28 anonim ***** válasza:
48%

Azért ne kanyarodjunk már el ennyire az eredeti témától!

A kérdés a rejtett számra irányult nem pedig az általunk ismeretlen számra.

Hatalmas különbség, hogy míg egy ismeretlen( nincs a telefonkönyvemben) számot vissza tudok hívni, viszont a rejtett számot nem.Azért mert titkos.

Ha valaki nem érti a kettő közti különbséget az őt minősíti!

Olyantól meg pláne nem szeretnék állásajánlatot akinek titkos a száma.

A papírzsákos hasonlaton felnevettem!

Jó hasonlat!

2017. júl. 23. 13:15
 18/28 anonim ***** válasza:

Nem tudom komolyan venni azt, aki nem jelzi ki a számát. Rengeteget rendelek, minden futár kijelzi, vissza lehet őket hívni.

Mikor még felvettem rejtettet, MINDIG közvélemény-kutatás volt, vagy rohadt nagy szerencse ért, és pont én nyertem 300 ezret, csak ezt meg azt kell megadni...

Mindig sumákolósok hívtak rejtettről. Azóta leszarom.

2017. júl. 23. 14:40
 19/28 anonim ***** válasza:
49%

Rejtett szamot nem veszem fel, aki velem! akar beszelni az vegye a faradsagot es hivjon rendesen. Akinek csak egy ujabb nev vagyok egy call centeres listan, az szivjon gazt.

Ismeretlent sem nagyon veszem fel, max akkor ha varom valaki hivasat, vagy ugyanaz a szam tobbszor hiv. Hadd dontsem mar el en hogy mit csinalok a telefonommal.

2017. júl. 23. 15:04
 20/28 anonim ***** válasza:
Egy call center se hívott még soha rejtett számról érdekes.
2017. júl. 23. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!