Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A rejtett számot azt ti sem...

A rejtett számot azt ti sem szoktátok felvenni? És ha nem akkor miért?

Figyelt kérdés
2017. júl. 23. 05:38
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
97%
Nem szoktam, felvenni. Ha valaki elrejti magát, akkor az már azért kérdéseket vet fel, hogy miért teszi az illető.
2017. júl. 23. 05:51
 2/28 anonim ***** válasza:
29%

A legtöbb virusirtón be lehet állítani, hogy blokkoljon minden hívást, ami olyan számról jön, ami nincs benne a telefonkönyvedben.

Idegenek engem ne hívogassanak.

2017. júl. 23. 06:25
 3/28 anonim ***** válasza:
100%
Én sem veszem fel. Aki titkolja a számát, az nem érdekel.
2017. júl. 23. 06:49
 4/28 anonim ***** válasza:
100%

Már én sem veszem fel mert általában biztosító, tv szolgáltató, újságelőfizetés.....

Nincs kedvem percekig hallgatni őket amikor úgy is tudom, hogy nem érdekel az ajánlat.

2017. júl. 23. 06:55
 5/28 anonim ***** válasza:
100%

Nem veszem fel.

Ha nekem közlendőm, véleményem van, azt névvel vállalom.

Nekem senki semmit ne mondjon, ha nem tudom, ki mondja - és nem engedi, hogy legközelebb én mondjak neki kéretlenül bármit is!

2017. júl. 23. 07:02
 6/28 anonim ***** válasza:
100%

Én többnyire felveszem, mert a nagynénémnek vezetékes telefonja van, és az ő körzetében még nincs hívószámküldés.

Ha véletlen nem az, akkor gyorsan elköszönök és leteszem.

Egyébként nem venném fel én se. Én is azt tapasztaltam, hogy ha nincs szám, akkor valamit rám akarnak tukmálni.

Amúgy a telefonomon van Truecaller, ez már hívás közben beazonosítja a zaklató, spam hívásokat, ha van számkijelzés, azokat alapból nem veszem fel.

2017. júl. 23. 07:08
 7/28 anonim ***** válasza:
100%
Régebben felvettem, de ma már nem, mert az ilyenek vagy valamelyik szolgáltatótól hívnak és rám akarnak tukmálni valamit, vagy pedig adományt kérnek.
2017. júl. 23. 07:15
 8/28 anonim ***** válasza:
100%
Mivel nekem olyan munkám van ahol a klienseim vagy érdeklődők hivogatnak egész nap, ezért általában felveszem. Ha kiderül hogy valami szolgáltató akkor kinyomom.
2017. júl. 23. 07:18
 9/28 anonim ***** válasza:
61%
Én sose fogom megérteni azokat akik nem veszik fel a rejtett, vagy az el nem mentett számokat. Senki nem tudott még erre értelmes magyarázatot adni nekem. Én mindig fel szoktam venni. Ha kiderül, hogy számomra érdektelen dolog miatt hív valaki, akkor az úgyis kiderül pár másodpercen belül, ellenben az is előfordulhat, hogy lényeges dolog miatt hívnak ilyen számról. Nem érzem azt, hogy annyira marhára elfoglalt lennék, hogy ez a nagyon maximum 1 perc telefonbeszélgetés megkárosítaná az életem. Pedig egyébként rohadtul elfoglalt vagyok. De hogy egy példát is írjak: volt már velem olyan eset, hogy ismeretlen szám hívott. Az édesapám volt az, aki rosszul lett a munkahelyén, elájult, azonnal kórházba kellett vinni, ebből kifolyólag nem volt nála semmi a kórházban, csak a ruha amit viselt, így nem a saját telefonjáról hívott engem. Eléggé kellemetlen lett volna, ha nem veszem fel neki a telefont.
2017. júl. 23. 08:05
 10/28 anonim ***** válasza:
42%

Már elnézést,de egy hatalmas primitív önfejű makacs pronyó szokás ez,hogy "nem veszem fel a rejtett számú hívásokat".

Bárki hívhat sok fontos dolog miatt,ne adja isten akár egy családtaggal történt baleset miatt,vagy például egy jó munkalehetőség miatt is.

Volt most egy példa erre a környezetemben:

Egyik jó ismerősöm szokott maszekolni a főállása mellett,mert sok kiadása van.Megadtam a számát egy rokonomnak,sok jól fizető maszek munkát adott volna neki,erre azon bukott meg a dolog,hogy nem vette fel a telefont,mert nem ismert vezetékes magántelefonszámról jött a hívás.

Az ilyen rosszhiszemű nyomorultakat nem tudom megérteni...

2017. júl. 23. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!