Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szociális fóbiával milyen...

Szociális fóbiával milyen irányban érdemes munkát keresni?

Figyelt kérdés

A fizetés nem fontos, a minél alacsonyabb stresszhatás viszont annál inkább. Rosszindulatú válaszokat nem kérek, köszönöm!

24F

2017. júl. 19. 13:57
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Juhász.
2017. júl. 19. 14:04
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem rossz ötlet, köszönöm!
2017. júl. 19. 14:07
 3/15 anonim válasza:
100%
Kamionozás,.magad ura vagy, jol keresel vele, hiányszakma, ott utazol, nem kell emberekhez alkalmazkodj.
2017. júl. 19. 14:59
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Tévút menekülni a stressz elől. A helyes, legyőzni. De kérdésedre a válasz: Vadőr, vadász, halász, madarász, erdész, író, költő, műfordító, kutyakiképző,vagy bármi otthonról/gépel végezhető munka.
2017. júl. 19. 15:58
 5/15 A kérdező kommentje:

Angolt, plusz programozni tanulok, de nem mostanában lesz, míg ezzel munkát tudok itthonról vállalni.

Utálok emberek között lenni, és egyetlen terápia sem segített. De már nem is akarok ezen segíteni, jobban szeretek egyedül lenni.

Addig kellene valami ideiglenes munka, még ha keveset fizet az is jó lenne.

2017. júl. 19. 16:24
 6/15 anonim ***** válasza:
Újság/szórólap kihordás.
2017. júl. 19. 17:10
 7/15 A kérdező kommentje:
Na ez jó lenne, de nem találtam felnőtteknek, tudtommal 99% diákoknak van ez? Vagy tévedek?
2017. júl. 19. 17:22
 8/15 anonim ***** válasza:
Én fordítóként dolgozom, de közben elkezdtem kimászni a szocfóbiából, mert az ember nem élheti le egész életét bezárva. Index fórum szociális fóbia topikjában nézz körül, nekem sokat segített.
2017. júl. 19. 23:46
 9/15 A kérdező kommentje:

ÉN úgy vagyok vele, hogy igenis van, akinek ezzel együtt kell élnie. 15 éves koromban kezdődött számtalan terápián voltam. Valamit segítettek, ki tudok mozdulni, de alapból nem érzem magam jól emberek között. Szerintem ez a személyiséghez tartozik.

Higyjétek el, maximumot megtettem, de alapból van egy természetem, ami ilyen. Családban is voltak ilyen gondok, nem is egy...

24 éves koromban sikerült egy logisztikai ügyintéző szakmát elsajátítani, ami kb. semmire sem jó, így valami segéd raktárimunkát kellene nézni, amihez semmi kedvem.

POKOL lesz ott dolgozni, de már nem beszélek erről senkinek, hisz az jönne le, hogy egy élősködő féreg vagyok, mint sokan nevezik itt az ilyeneket, akik esetleg valami miatt nem szeretnének dolgozni. Csak azért jó lenne elkülöníteni, aki betegség miatt, vagy aki alkoholista életmódot űzve nem akar elmenni dolgozni.

Bármilyen alternatív lehetőség érdekel, az lenne jó, ha szabadban lenne valamilyen munka, a pénz tényleg nem lényeges. Kamionozás pl. elég nagy falat nekem, a kocsit sem bírom vezetni... De egy jogsit azért összehozok majd.

ÉN tényleg arra vágyom, hogy itthon begubózva programozzak, vagy akár fordítsak. Csak idő kell ehhez, míg megvalósítom. Nem tudom felgyorsítani az eseményeket.

Van egy szerető barátnőm rengeteg éve, akivel jó lenne összeköltözni, de ahhoz viszont már kereset kellene. De megmondom őszintén, amikor rágondolok azokra a reggelekre, amikor rosszul vagyok és el kell menni idegen helyre, inkább választanám azt, hogy itthon tanuljak egész nap. Persze ezt nem tehetem meg, a szüleimnél is betelt már a pohár, és nem tudok úgy lenni, hogy egy élősködőnek vagyok nézve...

IMÁDOM a négy falat, főleg akkor, ha barátnőmmel vagyok. A természetet ugyanúgy imádom. Az embereket nem kedvelem. Kicsit későn kapcsoltam, és nem olyat tanultam, amit magam, egyedül is csinálhatok... Emiatt sokat okolom magam. A legszebb pillanatok azok, amikor egyedül vagyok a négy fal között és tanulhatok, vagy az, amikor a barátnőmmel vagyok. Ennyi.

Kár,hogy nincsenek olyan lehetőségek, amelyek az ilyen emberekre gondolnak. Mert ugyanis én szeretnék dolgozni, de nem egy raktárban vagy gyárban...

De egyelőre úgy tűnik nincs más lehetőség. Az viszont elszomorító, hogy kb részmunkaidő már nem is létezik szinte... Ezzel is azt feltételezem, hogy az embert teljes biorobottá akarják átváltoztatni. Vagy csak nem éri meg nekik, nem tudom...

Az nekem nem lenne élet, hogy egész nap robotolok, nem tudom megvalósítani magam, fáradtan hazaérek, és nem tudok azzal foglalkozni, ami valóban érdekelne. A robotolás még nem is lenne akkora gond, ha nem ilyen problémákkal kellene csinálni....

2017. júl. 20. 09:53
 10/15 anonim ***** válasza:

Nálunk az újság/szórólap kihordást felnőttek végzik. Nem diákok.

Te hol laksz? Gondolom ezek helyi viszonylatban változhatnak. De esetenként az is előfordulhat, hogy üzletek szórólapjait kellene kihelyezni valahova.

Vagy a plakátragasztás is eszembejutott - bár az már ritka manapság...

Egyébként én részmunkaidőben dolgozom. Ketten vagyunk a főnökömmel egy irodában és olyan a munkakör, hogy sokszor egymáshoz sem szólunk egész munkaidő alatt.

Szóval ne mondj le az ilyenről sem. Még akad ilyesmi is.

Vagy éjszakai portaszolgálat, pl....

2017. júl. 21. 06:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!