Szerintetek érdemes ma még blogot írni?
Most a leírásod alapján a kérdésem:
Nézettséget, hírességet, népszerűséget akarsz?
- igen
- nem
-igen: csinálj facebook oldalt és youtube videókat, oszd meg mindig amit csinálsz
- nem: "Utazni, kirándulni fogok, önkéntes munkát végzek, új embereket és új kultúrákat ismerek meg, nyelvet tanulok és nagyon sok új dolgot szeretnék kipróbálni stb", csináld ezt és írj naplót magadnak, és ne a népnek.
blog?
inkább instagramoznék.
én nem is olvasok blogot, bár régebben tettem, szerintem az nem olyan menő már
én meg jobban szeretek olvasni mint videót nézegetni.
Ha jó a stílusod, és érdekeseket írsz, akkor fognak követni sokan.
Olyan felületet keress a blogoláshoz, amin van lehetőség 1-1 írást kiemelni. Vagy az üzemeltetők emelik ki.
Emellett csinálhatsz egy facebook oldalt a blognak, ahol megosztod az új bejegyzéseidet. Akit érdekel, kattintani fog.
Ha neked ez örömet okozna, akkor jó ötlet. Ne azért vágj bele egy blogba, mert 'híres' akarsz lenni.
Viszont a blog mellé ajánlatos lenne csinálni egy instagram vagy egy face oldalt. Így nagyobb közönséget érsz el és a manapság divatosabb az instagram mint egy blog.
Blog+ facebook oldal ahol megosztod a cikkeket.. Instagram fiók is jó lenne,ahova a képeket teszed fel. Ha az instagram bioban odaírod a blog címed,akkor követőket is tudsz szerezni.
Ez a három együtt jár, ha egy bloggernek nincs facebook oldala, instagramja az eléggé hiányos, kelleni fog szerintem. Akit érdekelnek a dolgok veled kapcsolatban, mindhárom felületen be fog követni.
A vlogolás is jó ötlet, de én ezt akkor indítanám be, ha már pár hete/hónapja csinálom a blogot és az insta képeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!