Mekkora méretű alapitványokat érdemes támogatni?
Figyelt kérdés
Hallottam régebben, hogy vannak olyan alapitványok, akik nem tisztességesen kezelik a pénzüket. Van egyáltalán valami feketelista vagy valami hasonló? Lényegében adakozni akarok, csak nem tudom, hogy kit érdemes megcélozni.2017. jún. 3. 18:27
1/3 A kérdező kommentje:
Feltételezem, a nagyobb alapitványoknál nagyobb a sunyulás.
2017. jún. 3. 18:28
2/3 anonim válasza:
Olyan celra kell adomanyozni ahonnan nem igazan tudjak ellopni es akkor nincs gond vele. Pl viragok ultetese oregek otthonaban es meg kell hogy mutassak mibol mennyit vettek. Ez egy bena pelda de kb igy oldanam meg. Vagy pl orvosi ujitas es kell hogy legyenek uj agyak, muszerek. A gyermek tamogatasnal szerintem sokat lopnak mert ott kovethetetlen, bar mindenhol megeshet. Vagy olyannak adod akinek nagy terve van pl iskolat epit es ott szerzodesben kotod, hogy masra nem koltheti. Nekem kb ilyen otleteim ugrottak be hirtelen, aztan lehet lesz jobb is utanam.
3/3 A kérdező kommentje:
Szia, köszönöm a válaszod! Igazából az 1+1%-tól eltekintve a Mentőalapitványnak szoktam utalni, ők lényegében kiteszik mindig, hogy hová mit vásároltak, tehát valamilyen szinten reálisnak tartom.
2017. jún. 4. 08:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!