Van itt meg valaki rajtam kivul aki ugy gondolja nem erdemes elni manapsag, foleg magyarorszagon?
Figyelt kérdés
2017. máj. 13. 20:21
1/7 anonim válasza:
A keleti országokban sehol sem érdemes élni átlag emberként, ezek az országok csak annak élhetőek akik vállalkoznak, vagy simliznek.
Nyugaton sima melóból is lehet életet teremteni, nem kell, sőt nem kötelező bűnözni.
2/7 anonim válasza:
Van egy megoldás, költözz Ausztria mellé, átjársz dolgozni sokszoros pénzért, de Magyarországon élhetsz és költheted el a pénzed.
3/7 anonim válasza:
Elég sok ismerős, főleg a fiatalabbak, de nem tudnak lépni, mert ott van a ház (hitelre), ami már ellehetetlenít a dolgot, vagy "jaj, mit szól anya, ha elmegyek?" - hiszti.
Költözz el amúgy, ha van elég pénzed, vagy menj a nyugati határra Ausztriába dolgozni, és arany életed lesz otthon abból a fizuból :)
4/7 anonim válasza:
Én pont az ellenkezőjét gondolom: szívesen élnék Magyarországon, csak sajnos nem tehetem. Engem igazán egyik másik ország sem vonz.
5/7 A kérdező kommentje:
4# valahogy un is igy vagyok de ebbe tobbek kozt a lakhely is belekatszik. vamali fortelem a mai vilag ugy anblok
2017. máj. 18. 18:03
6/7 A kérdező kommentje:
un= ugy bocsi
2017. máj. 18. 18:04
7/7 A kérdező kommentje:
nem is ugy hanem en. bocsi telorol vagyok
2017. máj. 18. 18:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!