Pizzafutárok miért sértődnek vérig, hogyha nem kapnak borravalót?
Nem nyomorékok, az te vagy az ilyen hozzáállásoddal.
Ők nem kapják meg a rendes minimálbért sem, mert a tulaj azzal számol, hogy a különbözetet összeszedi borravalóból.
Az órabérük 300-400 ft-ra jön ki.
Ezért lehúznak napi 10 órát, és este 10kor is helybe viszik neked a kaját.
Itt azért kapsz egy plusz szolgáltatást, nem kell felöltöznöd és elmenned a város másik végére a kiválasztott pizzériába.
Mert a pizza ott is ugyanannyiba kerül, nem kevesebb!
Itt meg meg sem kell emelned a segged, ajtót nyitsz a vonalkódos alsógatyádban és a leböfögött zsírfoltos atlétádban. A kényelmed nem ér meg 100 ft-ot?
Az ilyenek miatt, mint te, kéne 10-20%-kal többe kerülnie a kiszállításnak, mert a futárnak is van egy bére, meg a benzin sincs ingyen.
Hogy ilyen sóher legyen valaki...
Gondolom mondták már, hogy mekkora szrrágó vagy.
Nem tudom, én 180 Ft borravalót szoktam adni. Multkor kihűlt,átázott dobozú pizzát hozott az egyik. Annak 80Ft ot adtam, sóhajtozott nagyokat. Sajnos ő nem volt ismerős,így nem biztos h összerakta miért csak Ennyi a zsozsó.
Viszont volt hogy Online fizettem,megkaptam a pizzát,és csóri cigánygyerek már fordult is másik irányba,úgy kellett szólnom neki hogy kezébe adhassak egy kétszázast.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!