A kövér embereket miért piszkálják folyton?
Plusz 30kg van rajtam.
Ma ültem a padon vártam a buszt,megszólított egy 50körüli fickó,hogy melyik buszt várom. A második mondata az volt "Te sportoltál valamit életedben?" Mondtam ne gúnyolódjon stb,és még neki esett zokon.
Hasonló eset is történt. A buszon egy bácsi beszélgetett velem és egyszer csak rátért ő is. "Jó húsban vagy. Úgy látom szeretsz enni.Nem sportolsz semmit." És neki állt tanácsokat osztogatni...
Az ilyen embereknek mit mondjak? Mi a megoldás ilyenkor?
Gondolom jönni fognak a "fogyj le válaszok. Üzenem,nem! Egészségtelen? Az is az én dolgom.
Igen, a te dolgod. Ha meg beszólt neked mert ahhoz volt kedve, az az övé. Mi is a problémád?
Láttál már valaha ronda embert? Lesmároltad volna? Nem? Hjajj, hát miért nem? Csak nem azért mert előítéletes buzeráns vagy? Többre értékelem azt, aki szembe mondja, mint aki mások háta mögött röhög.
Azt meg már rég megtanulhattad te is, hogy undorító egy kövér, főleg +30 kilós túlsúllyal rendelkező egyén. Nem tetszik? Hjajj, ezek az előítéletek.. ugye-ugye...
11-es,Látom nem megy a szövegértés nagyon... Szó sem volt itt előítéletről,a kettő nem egy.
Igen van aki nem tetszik,de nem kezdek el neki okoskodni,kötekedni vele.
Undorító? Már akinek,a szépség relatív. Éppen alakulóban van egy kapcsolatom,neki tetszek,meg a barátok,rokonok elfogadnak az a lényeg.
A kérdés arról szólt mit lehet tenni az ilyen beszólókkal.
Szóval,légy szíves éld ki máshol a frusztrációd,te biztos ronda vagy,ha már az előítéleteknél tartunk. :)))
Mert nagyjából a kövér emberek az egyetlen dolog amire nyíltan beszólhatnak. Nyíltan nem lehet bántani már más nemzetiséget, más stílust, nemi hovatartozást. Meg, mert mindenki azt hiszi, hogy nagyon okos, és ahelyett, hogy saját magával törődne, inkább másnak osztja az észt.
Voltam 20 kilóval kevesebb, nem voltam szebb, kedvesebb, sőt totál nem önmagam voltam.
A beszólogatóknak meg nyugodtan visszaszólok, mivel ha neki 'joga' van engem kritizálni, akkor hadd mondjam már meg neki a magamét. :D
Ennek ellenére nem vagyok irigy a vékonyakra, nem ítélek el senkit, mégis engem szabadon cikizhetnek? Igazságos? Nem. De én már úgy vagyok vele, hogy én így érzem jól magam, és hadd döntsem már én el mi a jó nekem, és tojok mások fejére. Javaslom, ne törődj velük, ha nem szereted a konfliktusokat.
Nehéz, oké, de egy idő után tényleg fel se tűnnek, főleg, ha te jól érzed magad.
amit keresel annak a neve keret megtartása.
te elveszíted,mert hagyod hogy a másik irányítsa a beszélgetést.
annyi a teendő,hogy figyelmen kívül hagyod a kérdést és visszakérdezel.pl
-nem sportolsz semmit?
-maga ba-szott már kecskével?mert olyan kecskeba-szó karaktere van.
vagy
-nem sportolsz semmit?
-van egy cigid?
-nem dohányzom.
-akkor meg mit akarsz tőlem,bu-zi vagy?
vagy
-nem sportolsz semmit?
-látta előbb azt a jó kis csajt?mindig is érdekelt,hogy ha én is 70 leszek mint maga feláll majd-e az ilyen tinipi-csákra a gyíkom magától,vagy majd csak viagrával tolom.
amúgy ez volt élőben és azt válaszolta rá az öreg
-már csak húgymerevből szoktam dugni.hajnalban arra ébredek,hogy nagyon kell pisálni és közben félkemény a farkam.gyorsan felébresztem az asszonyt,dugunk,aztán kimegyek pisálni és alszom tovább.-és még ő örül,hogy az elmesélés után röhögünk egyet,mert majdnem mindenki szeret magáról mesélni,főleg ilyen baromságokat.
tehát a lényeg nem válaszolsz hanem visszakérdezel akármit ezzel irányítva a beszélgetést és demonstrálod,hogy erős a kereted te irányítasz verbálisan nem ő.
13 # Lehet! :)))) Ez jó, jót nevettem rajta, köszönöm szépen! :)
A 11#-esnek meg súlyosan mentális problémái vannak, kezeltetnie kéne magát és ezt az agressziót ami benne van. Normális közé én ezt a tetvet nem engedném azt biztos! :)))
Nekem se tetszenél 11, de én nem állok eléd és ugatok, mint ahogy te! Tudod volt akinek volt gyerekszobája és normális élete. Neked láthatólag meg egyik se :DD
Egyébként sincs magammal bajom, se a környezetemnek, pasik is ragadnak rám ezerrel :D Akinek itt súlyos gondjai vannak, az pontosan te vagy 11! :D
Lelki sérült vagy szegényke... Téged gyerekkorodban nagyon a fejedre ejthettek :)
De, hát neked is kell élned, engem pont nem zavarsz :))) Dühöngjél csak :)))
Lehet, hogy igazad van 88 % :)
Viszont ezek nagyon tetszettek :) Konkrétan felkacagtam rajtuk :) Köszönöm a humorodat és a vicces perceket :)
"-nem sportolsz semmit?
-maga ba-szott már kecskével?mert olyan kecskeba-szó karaktere van.
vagy
-nem sportolsz semmit?
vagy
-nem sportolsz semmit?
-látta előbb azt a jó kis csajt?mindig is érdekelt,hogy ha én is 70 leszek mint maga feláll majd-e az ilyen tinipi-csákra a gyíkom magától,vagy majd csak viagrával tolom. "
Én is észrevettem h sokan piszkálják a kövéreket ami eleg nagy baj
rajtam kb 10kilo felesleg van hálistennek nem piszkálnak de azért érzem h más szemmel néznek rám...
"Ha hegedűtok lett volna nálad akkor biztos a komolyzenéről kérdeztek volna.
Ha meg egy könyv, akkor hogy mit olvasol, mi a kedvenc könyved."
Na, ez szerintem pont nem igaz. Én nem a kövérség mellett érvelek, de tényleg bunkóság csak úgy odamenni valakihez, és a kövérségről beszélni. És az az érzésem, hogy más témáknál ezt nem teszik az emberek. Pl. az is egészségtelen, aki dohányzik, vagy aki cukros üdítő italokat iszik. Olyat mégse hallottam soha, hogy emiatt elegyedtek valakivel beszélgetésbe. Vagy hogy ne olvasson sötétben, mert tönkremegy a szeme, pedig azt is sokan csinálják buszon. Tényleg a kövérekbe kötnek bele sokan. Én nem vagyok kövér, nem is pártolom, szerintem is fontos egészségesen élni, de én nagyon ellene vagyok, hogy beleszóljak mások életébe. Ráadásul nyilván milliószor hallotta már. Van egyfajta arrogancia ebben a buszon beleszólósdiban, ilyenkor az ember azt hiszi, most ő megmondta a tutit. Szerintem a kövér emberek tudják magukról, hogy kövérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!