Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Ti milyen munkakörben nem...

Ti milyen munkakörben nem tetováltatnátok magatokra? Szerintetek, melyek azok a hivatasok, ahol ez a fajta "önkifejezés" kifejezetten hátrányos?

Figyelt kérdés

Ma már egyre elfogadottabb, hogy az emberek tetoválást viselnek, de tagadhatatlan, hogy vannak hivatások, melyek esetében ez hátrány lehet. Legalábbis ha ezt látható helyen teszik.

-Itt az én listám:

Közoktatasban dolgozó tanár/tanító, illetve óvónők és dadusok is ide sorolhatóak.

-Egyetemi oktatók/kutatók, a tudományos élet aktív részrvevői.

-Jogászok (bíró, ügyész, ügyvéd, jogtanácsos, stb...)

-Orvosok és más egészségügyi alkalmazottak pl. ápolók, talán a mentősök a kivétel.

-Rendfentartásban dolgozók. (Rendőr, katona...)

-Közgazdászok, pláne, ha magasabb szinten dolgoznak.

-Politikai tevékenység esetében is hátrány lehet egy jól látható tetoválás.

-Pszichológusok.

-Üzleti élet szereplői.

Most kb. ennyi jutott az eszembe. Az értelmiség terén talán a mérnökök és informatikusok azok, akik körében a leglazábban veszik ezt.

2017. júl. 3. 07:57
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Igazatok van, írtatok jó példákat. Amúgy legibkább a jól látható tetoválásokra gondoltam, nyak, arc, csukló, kézfej, ujjak stb.

Amúgy tény, hogy egyre kevésbé nézik ki az ilyen embereket, de valljuk be, elég furán nézbe ki egy arctetkós miniszterelnök vagy tanítónő.

2017. júl. 3. 14:21
 12/13 anonim ***** válasza:

Én beszéltem olyan csajjal aki egyetemet végzett, tanár szakon, és volt tetoválása.

De nem biztos persze hogy gyerekeket fog tanítani.

De egyébként bármi lehet a jövőben, gondolok a nyaktetovált miniszterre.

Mondjuk ez a fazon miniszternek:

[link]

2017. júl. 3. 14:28
 13/13 anonim ***** válasza:
Ápolót és rendőrt is láttam már tetoválással, manapság már inkább a munkáltatóktól függ, hogy mennyire tolerálják ami változó, de szerintem úgy igazán kiemelni nem lehet munkakört amiben nagyon nagy hátrány lenne. Persze az se mindegy, hogy milyen tetoválása van az embernek.
2017. júl. 3. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!