A fiúknak mért könnyebb minden?
Figyelt kérdés
Olyan elkeseredésben vagyok, hogy lány vagyok nem elég hogy figyelnem kell hogy kell öltözködni még ráadásul itt a nyár figyelnem kell hogy ne legyek szőrős mint egy majom. Ezen kívül nekem kell a konyhában 100 fokban főzni (igaz még nem főzők) és nekem kell szülni is.Milyen könnyű lenne csak fölkapnék egy nadrágot és mennék. nem zavarna senkit a szőrős hónaljam...:(Innék egy sört félmeztelenül,senki nem nézné hogy nézek ki.Mért ilyen nehéz a lányoknak?2017. júl. 2. 18:33
51/55 anonim válasza:
"Egyetlen értelmes válasz a 47-es"
50-es nálatok is kitört az óvodában a szünet, mint a 47-esnél?
52/55 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok választ
2017. júl. 3. 22:55
53/55 anonim válasza:
Azért álló farokkal sokszor belegondolok, hogy csajoknak mennyivel könnyebb,h a épp csak egy partner kell. :D
54/55 anonim válasza:
Lehet nem is attól függ, hogy kinek könnyebb, hogy milyen nemű az illető?!
Amennyiben valaki szép és tehetséges, pénze és megnyerő szövege van, mindegy, hogy nő-e vagy férfi, előbb érvényesül, mint akiből mindezek hiányoznak. :D 29/N
55/55 anonim válasza:
51-es. Végig olvastad a többi hozzászólást, mert akkor tudhatnád hogy egyik se normális, a 47-esbe legalább van egy kis humorérzék.
De az 54-esnek nagyon igaza van. Ettől jobb hozzászólás tényleg nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!