A fiúknak mért könnyebb minden?
Embernek lenni nehéz, nőnek is, férfinek is nehéz.
"Oly szomorú embernek lenni" - de megvannak a feladataink, nőnek és férfinek egyaránt, és tenni kell, szépen, rendesen.
Egy férfi dolga sem az, hogy belökje a sört félmeztelenül.
-----------
Őrzők, vigyázzatok a strázsán,
Az Élet él és élni akar,
Nem azért adott annyi szépet,
Hogy átvádoljanak most rajta
Véres s ostoba feneségek.
Oly szomorú embernek lenni
S szörnyüek az állat-hős igék
S a csillag-szóró éjszakák
Ma sem engedik feledtetni
Az ember Szépbe-szőtt hitét
S akik még vagytok, őrzőn, árván,
Őrzők: vigyázzatok a strázsán.
"Igen himsoviniszta nőellenes gyűlölködők vagyunk"
Az vagy, mert letagadod a nyilvánvaló igazságokat, a valóságot, és a magukért kiálló nőket (a feministákat) egyből elkezded támadni, mocskolni, őrjöngve gyűlölködni, miközben összevissza hazudozol.
"figyelnem kell"
Na itt a baj. Te nem úgy élsz ahogy akarsz, hanem úgy ahogy mások elvárják. Ez nem a férfiak hibája, hanem a tiéd.
Nem érdekel, hogy szőrös vagy. Nem érdekel, ha nem sminkelsz. Nem érdekel, hogy öltözöl. Nem érdekel, mit csinálsz otthon. Mindezeket magadért csinálod vagy nem csinálod. Aki így nem fogad el, azt el kell küldeni.
Ha viszont te AKAROD ezeket, akkor nincs jogod panaszkodni sem.
Én meg férfi vagyok, ha háború van akkor én megyek a darálóba a frontra megdögleni, te meg otthon főzőcskézel.
Ha megrokkantó fizikai munkát kell végezni, akkor hozzám fordulnak, te meg szürcsölöd a margaritát a fotelban. Te kihiztiszheted hogy a férfi végezzen házimunkát, helyettem viszont nem megy nő lelövetni magát, vagy felhozni a hatodikra a kanapét.
Könnyebb, mi?
"Tequila Sunrise nevű felhasználó válasza:
Embernek lenni nehéz, nőnek is, férfinek is nehéz."
Ez a kérdés rosszindulatú elmaszatolása.
Nem az volt a kérdés, hogy embernek lenni nehéz-e, hanem az "ember" csoporton belül miért sokkal nehezebb az egyik 50% (a nők) élete, mint a másik 50%-é (a férfiaké).
Csak úgy mondom, hogy felállva nem tudnak pisilni a fiúk...
Azért kérdező, mert mi csábítottuk a férfit a tiltott gyümölcsre... Nőnek lenni szívás. Csak kevés örömet ad. És meddőséget.
L/19
13-as
Ha őrjöngenék akkor az nem így nézne ki :D
Jól van akkor hordj le mindennek mert férfinak születtem és kiállok magamért
őszintén szólva én eddig csendes feministának tartottam magam de neked sikerült kilendíteni a hitemből grat. Én inkább elkerülöm ezt a kérdést mert már egy őrjöngő nőgyűlölő hazudozónak lettem titulálva :D
A 64% nyomorult tegnap még 65% volt,akkor is kegyetlenül lealázták.:D
Elborult femináci elmebajos,akin csak röhögnek.
A kérdezőnek is tökéletes példa h milyen ne legyél nőként.
Mert az erős és több lábon álló nőt tisztelik,a femináci okoskodókat kiröhögik és szánják mindkét nemből.
A férfiaknak szerintem legfeljebb egy magasabb munkakör betöltése egyszerűbb, minden más a nőknek kedvez (ok a menszeszt kihagyhatnák, de ugyanakkor az is tisztulás 😊)
Pl akárhova megyek, szinte mindenütt nők dolgoznak, általában a nők választják a párkapcsolatukat, illetve a nők valahogy egészségesebbek testileg is lelkileg is.
Amiket te írtál az pusztán igényesség, és hidd el egy férfira se néznek jó szemmel, ha koszosan, büdösen, zsíros hajjal megy be dolgozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!