Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » A fiúknak mért könnyebb minden?

A fiúknak mért könnyebb minden?

Figyelt kérdés
Olyan elkeseredésben vagyok, hogy lány vagyok nem elég hogy figyelnem kell hogy kell öltözködni még ráadásul itt a nyár figyelnem kell hogy ne legyek szőrős mint egy majom. Ezen kívül nekem kell a konyhában 100 fokban főzni (igaz még nem főzők) és nekem kell szülni is.Milyen könnyű lenne csak fölkapnék egy nadrágot és mennék. nem zavarna senkit a szőrős hónaljam...:(Innék egy sört félmeztelenül,senki nem nézné hogy nézek ki.Mért ilyen nehéz a lányoknak?

2017. júl. 2. 18:33
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim válasza:
57%
Hello, 18 éves fiú vagyok, akinek szar az élete, antiszociális vagyok, dank mémeken élek az interneten, nincsenek barátaim, és barátnőm sem volt még. Nálam csak könnyebb életed lehet, hisz nekem nincs is.
2017. júl. 2. 22:24
 42/55 anonim ***** válasza:
72%

és +1 hozzá: 48. ezt Karinthy Frigyes küldte:

"Hisztéria. Veszedelmes betegség, kötelezően kellene gyógyítani. Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."

2017. júl. 2. 22:31
 43/55 anonim ***** válasza:
Akárhogyan is sminkeli meg szőrteleníti magát egy nőt, minden percben jön legalább 2-3 olyan vele szembe, aki még nála is jobban néz ki. Igazság szerint a világ tele van szebbnél-szebb lányokkal. Ilyen szempontból a férfiaknak könnyebb. Ha egy nő szerelmes lesz, akkor
2017. júl. 2. 23:21
 44/55 anonim ***** válasza:
a vége lemaradt, így már nem is érdekes :D
2017. júl. 2. 23:22
 45/55 anonim ***** válasza:
64%

"Férfi és nő. Hogy érthetnék meg egymást? Hisz mind a kettő mást akar - a férfi nőt - a nő férfit."

Karinthy Frigyes

2017. júl. 2. 23:32
 46/55 anonim ***** válasza:
85%

Mi könnyebb a srácoknak?

Most mond meg, felénk nincsen elvárás kinézetben? Legyél jóképű, legyen kockás hasad és szép mosolyod. Nekünk se mindegy mit veszünk fel. Van mindkét nemből olyan aki igénytelen, és aki igényes magára. Én is speciel rendszeresen szőrtelenítek, mert ha nem akkor igénytelen ősember vagyok. Így meg hogy szőrtelenítek sokak szemébe "bu zigyereknek" vagy titulálva. Úgyhogy pusztán azért csinálom mert nekem jobban bejön.

A mai világban nincsenek elnyomva a nők. Álláskereséskor speciel engem bizonyos pozíciókba azért sem vettek fel mert hiába van meg a képesítésem plusz a két nyelvvizsgám, ők "mosolygós" nőket keresnek. Szóval ez mindkét félről megy.

Biológiailag elhiszem hogy a menszesz nehéz lehet, de az meg had ne legyen az én hibám. Szidjad érte istent, az evolúciót, spongyabobot vagy akiben hiszel.

A főzést miért kéne neked csinálni? Én csak akkor várnám el a páromtól hogyha én egész nap a melóban rohadok neki meg semmi dolga mert otthon van. Fordított esetben én rajtam lenne a sor, ha meg mindketten melózunk akkor meg felváltva csinálnánk. Ilyen egyszerű.

5-össel vitatkoznák:

1.: Ez mítosz. Törvények vannak rá hogy munkáltató nem tehet különbséget. Innentől kezdve pedig szerintem-szerinted kérdés játszik. Persze könnyű ráfogni hogy "biztos a nemem, bőrszínem, hovatartozásom miatt volt". De ha a munkáltatónak alapvetően valami ilyen téren történő megkülönböztetése van akkor az lehet fordítva is. Mint mondtam nagyon sok helyre eleve csak lányokat keresnek. Annak ellenére hogy törvény írja elő (2003. évi CXXV.). Szóval nem vagy elnyomva. Legalábbis általában nem. Speciális helyzetekben elméletben természetesen lehet, de eggyel arrébbi speciális helyzetben előnnyel indulsz. Innen meg a már említett szerintem-szerinted kategória.

2: Az emberek bunkók. Ez is elmélet és belemagyarázás hogy "Biztos arra gyanakodik!". Akkor mondok egy ellent. Férfiként gyanakodhat bárki arra hogy meg akarom erőszakolni. Ennyire egyszerű ilyen gyanakvós vádakat kitalálni.

3.: Nem, de nők esetében se. Csak megint könnyebb megmagyarázni hogy "biztos gyűlölik a nőket" mint az embernek magába néznie.

4.: Nőknek se kell. Nekem is van olyan férfi és női ismerősöm is akit ki nem állhatok. Mégse ítélem el az egész nemet az alapján. Ezt csak ti csináljátok.

5: Összehasonlíthatatlanul jobban kell attól tartanom, hogy valaha is szexuális zaklatás alaptalan vádjának áldozatául esnék, mint a női munkatársaimnak.

6: Nem. Ha a munkáltató nem értelmi fogyatékos (ilyen pozícióba általában nem olyan emberek kerülnek) akkor nem azt fogja megnézni a kész termék helyett hogy mi van a lábad között.

7: Igen, de sokkal nagyobb az esélye hogy feljelentsenek megerőszakolás vádjával.

8: Ebben teljesen igazad van.

9: Nem. Akkor az emberségedet vonják kérdőre és a benned lévő jóindulatot, illetve felelősség érzetet.

10: Rohadtul nem. Egy apának is rendkívül fontos szerepe van a gyereknevelésben. A gyerektartás fizetése meg nem nevelés. Ha otthagyod egyedül a csajt akkor jogosan te leszel a szemét.

11: Aha. Láttál már 2 állásban dolgozó családapát aki egyedül tartja el az asszonyt és még 2 gyereket? Én ismerek két ilyen családot is. Egyik sincs sztárolva.

12: Ebben igazad van. De a nőket sem fogja senki önzőnek tartani ezért. De ez megint a ki szerint mi van kategória.

13: Ha jól emlékszem Donald Trump gyerekeiről többet hallottunk mint Hillary családjáról csak az elmúlt 2 évben.

14: Na ki a szexista? Ha ezek után te oktatsz itt ki embereket akkor miről beszélünk?

15: Nálunk is a nagyfőnök egy 40-es évek végén lévő nő. És mi van ha a főnök nem a saját nemedből van? Félsz beszélni vele? Miért lenne probléma férfiként nő beosztottjaként dolgozni vagy fordítva? Csak én nem értem ez miért jelent gondot egyeseknek? Főleg azoknak akik arról oktatnak hogy szerintük mennyire szexisták vagyunk?

16: Nem tudom, ahova én jártam ott bárki játszhatott. Da ha szeretnél elmehetünk és megnézhetünk egy-egy általános iskolai napot újra. Biztos van hely ahol megengedik.

17: Tele van női hősökkel is a mesevilág. És ez nem 2010-es évek. Sőt sose kellett keresni őket. Miyazaki művek nagy részében női főhős van. Disney filmekben is rengeteg. Csak tudod az alkotók úgy választják ki a főhős nemét ami a narratívához jobban illik. Nem kell nagyítóval keresgélni.

18: "valószínüleg" Nem tudom, nálunk a lányokkal sokkal engedékenyebbek a tanárok. De ezt is meg tudom érteni, mert a srácok általában hangosabbak. De míg nekem nem engedte meg ugyan az a tanár hogy év végén felelettel javítsak addig lány osztálytársamnak meg igen. Most boruljak ki én is hogy a fiúk el vannak nyomva?

Ez ilyen szerintem-szerinted kérdés.

19: Aki nem agymosott femináci annak amúgy se kell nemtől függetlenül. Nem lehet ezzel hogy vitatkozni hogyha minden problémát az életben a szexizmusnak könyveltek el. Másnak is vannak problémái.

20: Hírek? Időjárás jelentés? Bármilyen TV műsor. Legtöbb helyen vannak nők. Mit nézel te? A falat?

21: Sose hallottam még olyan sztereotípiát hogy a csajok rosszul bánnak a pénzzel. Aki rosszul bánik a pénzzel az hülye, nemtől független.

22: Igen, ez igaz. De kevésbé is elnézőek veled az emberek az úton illetve parkolásnál. Mindennek van jó és rossz oldala.

23: Miért? Hol kéne? A harmadik világbeli országokban? Na ott igen. Az összes többi helyen nem hiszem. Kivéve talán ezt:

https://www.youtube.com/watch?v=rfqAkUXKT5Y

Innentől meg a klasszikus bizonyíték nélküli szerinted-szerintem játék. De mutass egy felvételt ahol megmondták a csajnak hogy itt lányok nem beszélhetnek. Akkor hiszek neked.

24: De, van. A "bunkó fa szkalap" titulus.

25: Mert a nők fejéhez pisztolyt fognak ha nem ribis öltözetben jelennek meg. Mert nekik az öltözködés egyáltalán nem lehetőség, hanem a férfiak nyílván megmondják nekik melyik nap mit kell felvenni, csak azért hogy utána kedvükre elitélhessék mind.

26: Más megfogalmazásban: Bár kicsit kedvezőbben kapok ruhát, annak a változatossága és variációi mégse nyújtanak elég teret az ízlésem kibontakozására.

Meg lehet ilyen f szságokat fogalmazni hogy áldozatnak tűnjön bárki.

27: Gondolom úgy is nézel ki...

28: Miért? Az eladónak a nőtől több pénz kell? Ha felmész használt autóra neked kevesebbet ír ki mint egy nőnek?

Jaaaahhhh.... hogy a magadfajta szexista barmok erősebbnek érzik magukat amikor egy nőt próbálnak lehúzni. Hidd el, engem is át akarnak verni. Mindegy melyik nemből való vagy nem szabad hagyni magad.

Ugyan itt könnyebben el lehet adni magasabb áron egy autót ha odaírod hogy "női tulaj használta"

29: Te sminkelsz többet vagy egy átlag csaj?

30: Nem. Egy bunkó, agresszív és közveszélyes f aszfej leszel. Nagy kiváltság. Erre büszkének lehet lenni. Gratulálok!

31: A családon belüli erőszak nagyon súlyos bűn. Hol élsz?

Ezzel szemben ha a férfit pofánvágja a nő akkor az "valószínűleg jogos". Ne érts félre, nem akarok én se áldozatosodni. Meg tudom védeni magam. De azért ne állítsunk már olyat ami nem úgy van.

https://www.youtube.com/watch?v=dtVHnZX8E50

32: Erre nem tudok mit mondani, csak annyit hogyha ez elveszi vagy adja valakinek az önbizalmát akkor az az ember se állhat erős lábakon... Ez mind a tied lehet te munkás ember... szánalom.

33: Miért? Publikus hogy ki mikor menstruál? Vagy a csaj homlokának melyik részéről tudom leolvasni ha elfelejti közölni?

34: Családunkban senki se vette fel a másik nevét. Mai világban már nem divat. Ez az érv minimum 30-40 éve lejárt.

35: Ebbe nem tudok belekötni. Erre bár bizonyíték nincs, de biztos ez is megfordul a munkáltató fejében. Ezt el kell ismernem, itt igazad lehet.

36: Ha ez felzaklatja a lelked akkor nem tudok mit mondani. Az már sokkal inkább kéne hogy ezek a vallások főleg az iszlám hogy kezeli a nőket. Hogy ott semmibe vannak véve a mai napig. Szabadon lehet őket erőszakolni meg megkövezni. De ez nem zavarja annyira a feministákat. Helyette az iszlám reklámozása megy.

https://www.youtube.com/watch?v=5GFKpU6a8rM

37: Pontosan. Ebben 100%-ig igazad van.

38: Vissza a kajás részhez. Normális emberek úgy osztják fel hogyha az egyik ember dolgozik akkor nemtől független a másik csinálja a házimunkát. Ha mindketten dolgoznak akkor felosztják. Az hogy vannak nem normális emberek az pedig tény. De megint ki ítél el egy egész nemet pár ember viselkedése alapján? Én vagy te?

39: Mikor tesóm született már akkor 3-an csináltuk anyámmal és apámmal. Míg anyatejet kapott akkor nyilván nem lehetett felváltva etetni, de az meg had ne legyen már a férfi hibája hogy nem ilyen a természet. De utána nálunk civilizáld módon fel volt osztva. És legtöbb ismerősömnél is.

40: Normális emberek ezt meg tudják beszélni, és nem mindig így van. Hogy nálad ez lenne az alap hogy a nő mondjon le megint azt jelenti hogy te vagy a szexistább kettőnk közül.

Másoknál megbeszélés kérdése. Az hogy pedig a jelentős többség miből indul ki bizonyíték hiányában szerintem-szerinted kérdés.

41: Őhm. Jártál budapesten? A kondi cikkek tele vannak olyan csávókkal akiknek nem 6 hanem vagy 16 kockás hasuk van, és úgy mosolyognak hogy 100% heteró létemre engem is fel tudnának szedni. Csak ezt a femináci réteg nem szereti észrevenni. Az meg már más kérdés hogy ilyen kategóriájú csávónál esélyük se lenne.

42: Aha, persze. Mert csak a csajokat ítélik el ha kövérek. Mert a srácoknál nem elvárás a nagy kar és a kockás has?

Mindkét nemnek meg kell felelnie elvárásoknak.

43: Mert nincs, mi?

44: Csajokra szokás random rászólni az utcán hogy mosolyogj? Vagy a nagymamiról beszélsz mikor fotóz? Mert ha igen, akkor azt én is sokáig kaptam.

45: De sokszor hiszik azt hogy be akarod őket támadni ilyen célból. Sok csaj fél hogyha este egy férfi megy mögötte akkor az meg akarja erőszakolni. Persze megértem ezt is, de a férfinak se kellemes hogy állandóan ragadozónak és zaklatónak vagyunk titulálva.

46: Az egyéni kulturáltság és nem nemi hovatartozás kérdése.

47: Pont ahogy fordítva.

+1 te is jó sokat kaptál abból a libcsi agymosásból.

Ne higgyétek hogy utálom a nőket. De higgyétek el hogy a másik oldalt se teljesen tökéletes az élet. Mindennek megvannak a nehézségei. Nekünk is helyt kell állnunk a világban, és bár vannak jó oldalai, de ugyan úgy vannak negatívumai is hogy más van odalent.

Ahol ténylegesen sz ar nőnek lenni az a harmadik világ. De ugye arról meg nem politikailag korrekt beszélni, így könnyebb nyavalyogni kreált problémákon....

2017. júl. 2. 23:46
 47/55 anonim válasza:
64%
A fiúknak fütyijük van a lányoknak meg puncijuk
2017. júl. 3. 00:01
 48/55 anonim válasza:
50%
Í ez a kérdés
2017. júl. 3. 00:48
 49/55 anonim ***** válasza:
42%
Nem könnyebb egyik nemnek sem elkell fogadni és kész.en szeretek nő lenni igen vannak nem olyan kellemes dolgok mint a menstruacio de hat istenem kibirom ahogy te is és mindenegyes no.legyen már egy kis akaratod nőnek lenni hisz azért számos előnye is van.es akik meg a pasikat szidják azok meg nem normálisak hisz a férfiak nélkül mi sem lennénk és nélkülük nem is lenne értelme az életnek.szoval aki ilyen feminizmusos hülyeséget nyomat az ne csodálkozzon h senkinek sem fog kelleni és a férfiak elkerülik.
2017. júl. 3. 08:47
 50/55 anonim válasza:
30%

Na most lehet hogy ezt a válaszomat majd törlik, de ennyi vinnyogó nemnormális agyhalott embert én nem láttam még egy helyen.

Kérdező: Tudsz ellene tenni hogy nő vagy? Ha nagyon akarsz igen, menjél el nemváltoztató műtétre legyél pasi és boldogan élhetsz. Ha meg nem akarsz váltani, akkor meg ne rinyálj.

Válaszolók: Vesszetek össze kinek a rosszabb. Mindenki próbálja azt bebizonyítani hogy az ő nemének rosszabb. MINEK??? A női oldal úgy is fog találni valami indokot amiért neki legyen igaza, és a férfi oldal is fog találni valami indokot hogy neki legyen igaza. Értelmetlen amit itt csinálnak.

Erre a kérdésre egy jó válasz van: Ezt osztotta az élet és nem tudunk mit csinálni. (legfeljebb válts nemet, de véleményem szerint aki ilyen csinál az tényleg agyhalott)

Egyetlen értelmes válasz a 47-es. :D

2017. júl. 3. 08:54
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!