Melegek és lexbikusok egyre többen?
Egyre szaporodnak a melegek és a lexbikusok.
Nektek mi a véleményetek róla?
Miért nem tudják elfogadni?
18. válaszoló:
Például: Csak csajok között tudott barátkozni. A csajok imádják a pasikat, mesélnek a fiúkról stb, szóval valahogy elgondolkodik rajta, máshogy képzeli el. Ez csak is fiatalon, kamaszkorban már el fogja dönteni hogy mi lesz az életével. Nem? :)
18-as vagyok.Érdekes a felvetésed,habár én nem értek egyet vele.Van olyan férfi ismerősöm akinek konkrétan csak lány barátai vannak és mégis hetero.Én meleg fiú vagyok és mindig inkább fiúkkal lógtam.Ők egyfolytában csajokról beszéltek de ettől függetlenül én a fiúkhoz vonzódom.
De ez a te véleményed,és tiszteletben kell tartani :)
Kérdező, te ritka idióta vagy. Nem, nem a neveltetéstől függ. Igenis így születnek. Téged ez miért zavar? Ki kéri, h nézd őket csókolózás közben? Itt te vagy undorító. :)
A kérdésre válaszolva: csak simán többen merik felvállalni magukat. Ennyi.
Ki mondta hogy zavar?
Az előbb mondtam, hogy elfogadom őket, az oké hogy csak nálam undoritó, hogy ahogyan smárolnak, de ettől én nem tehetek róla. Istenem olyan buták vagytok! Véleményt kértem, nem a személyleírás! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!