Melegek és lexbikusok egyre többen?
Figyelt kérdés
Egyre szaporodnak a melegek és a lexbikusok.
Nektek mi a véleményetek róla?
Miért nem tudják elfogadni?
2017. júl. 1. 18:58
1/47 anonim válasza:
Nincsenek többen egyszerűen csak fel merik magukat vállalni, nem fojtják le.
2/47 anonim válasza:
Jobb lenne nélkülük a világ, de most komolyan.
3/47 anonim válasza:
1-es válaszoló le is írta a lényeget. Mi lenne, ha mielőtt kiírsz ide egy kérdést, utánanéznél kicsit a dolgoknak? Melegek mindig voltak és mindig is lesznek. Nagyjából mindig ugyanannyian. Ha szerencsés a világ, akkor idővel ilyen degeneráltból, mint te, viszont jóval kevesebb lesz.
4/47 anonim válasza:
Aztán miben zavar téged egy meleg, te szerencsétlen? Még úgysem jutsz puncihoz, hogy a férfiak egy része önként kiszáll a játékból.
5/47 A kérdező kommentje:
A kérdés az kérdés :)
Várom a véleményeteket.
Én is undorodom a látványtól...
2017. júl. 1. 19:02
6/47 anonim válasza:
Köztudott tény, hogy gyorsabban szaporodnak mint a heterók. Semi közöm ahhoz, hogy mit csinál otthon ezért nincs is semmi véleményem. Szerintem egyre többen elfogadják őőket és azért is merik többen felvállalni.
7/47 anonim válasza:
Lehet csak én járok csak rossz helyeken de nekem elég kevés ismerősőm van akik azok. Vannak, de kb 1-2. Szerintem nincsenek egyre többen. Csak egyre jobban felvállalják másságukat, és amíg kultúráltan teszik semmi kifogásom ellene. 20-30 as években is biztos voltak annyian mint most csak még maguknak sem merték bevallani mert jőtt volna a kasztrálás vagy akasztás...
8/47 A kérdező kommentje:
Én elfogadom, de ahogy 2-en csókoloznak (ink melegek), akkor elhányom tőlük...
De mitol lesznek melegek? Csak mert barátnőkkel ismerkedtek v mi? :D
2017. júl. 1. 19:06
9/47 anonim válasza:
"De mitől lesznek melegek"
B@zmeg te mitől leszel hetero?Egy születtél!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!