Melegek és lexbikusok egyre többen?
Egyre szaporodnak a melegek és a lexbikusok.
Nektek mi a véleményetek róla?
Miért nem tudják elfogadni?
Látom itt senki nem érti :D
Szerintem nem is a születéstől függ :)
Hanem a nevelkedésből, és a beilleszkedésről. Máshogyan gondolkodik, a szívéhez hallgatott.
Torma András: Tán te tárgyként használod a párod? :D Ha nem ismersz, akkor minek próbálsz alacsonyitani? Csupán véleményt kértem!
Válaszolók!!!
Én elfogadom őket, csak kíváncsi vagyok a véleményetekre. Próbáltok lealacsonyitani? Hát akkor tegyétek, akkor is ti lesztek a hülyék! :D
Semmit nem magyaráztál el töki. Mondjuk zavart elméd tartalmát nehéz is lenne koherens szöveggé formálni. Másrészt nincs is szükség rá. Egy kicsit utánaolvasol, és világossá válik, hogy vannak akik egyszerűen homoszexuálisnak születnek. Nem kizárólag az emberre jellemző jelenség, több állatfajnál is megfigyelhető.
Úgyhogy mi a problémád pontosan? Megbeszéltük, hogy nincs egyre több meleg és nem a neveltetés hatására válik valaki meleggé. Úgyhogy ezekkel ne gyere újra, ez már nagyon lejárt lemez. Mid maradt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!