1/9 anonim válasza:
Erre így nem lehet válaszolni.
Pl. aki privátokat ír tele helyesírási hibával és győzköd, hogy "de jó lesz vele a szex", azt két perc alatt. :)
2/9 anonim válasza:
kit? én nem szoktam megunni embereket. kivéve azt, aki már alapban nem szimpatikus (mert megvan az oka.)
4/9 A kérdező kommentje:
Én sem tudom hogy lehet megunni egy. Embert tárgyat meg lehet unni
2017. jún. 30. 22:51
5/9 anonim válasza:
Amint rájössz, hogy "nincs benne annyi" amennyit gondoltál, elképzeltél róla vagy soha.
6/9 SirMoook válasza:
Engem öt nap alatt sikerült valakinek. :) (17/L)
7/9 anonim válasza:
Nem is arról van szó, hogy megunjuk, arról nem vagyunk egymáshoz valók.
Egy időd Humor Harold mikor taliztunk, mindig vicceket mesélt, lefárasztotta az agyamat.
"Mikor van a nőnek két felesleges juka? Amikor így csinál"
Csipőre tette a két karját.
8/9 anonim válasza:
Max 3 hónap. Most ez így lehet hogy bénán hangzik, de tovább nem igazán tudok másokat elviselni. Nagyából ennyi idő után kezdenek megnyílni az emberek...engem meg rohadtul nem érdekelnek. Amikor valaki elkezd az érzelmeiről beszélni (úgy igazán a belső dolgairól) és a bizalmába fogad akkor én lelépek.
9/9 anonim válasza:
Engem is pár hónap után kezdtek hanyagolni. Viszont utolsó válaszoló akkor miért hagyod,hogy a bizalmi kötelék egyáltalán kialakuljon Közted és a beszélgetőpartnereid között? Valami oknál fogva csak érezteted Velük, hogy megbízhatnak Benned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!