Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek az jó ha nem...

Szerintetek az jó ha nem dohányzom, nem kávézom, nem iszok alkoholt, nem iszok szénsavas italt, csak vizet vagy gyümölcslevet, sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, nem napozok?

Figyelt kérdés
Fehér színű a bőröm, de mivel folyamatosan ápolom, kenem szép összetevőjű krémekkel (amikben nincs alkohol, parfüm), még jobban megfiatalodott a bőröm. Mindig használok fényvédőt. Ezek által elértem azt, hogy csak nagy ritkán jön ki pattanás rajtam. L/24
2017. jún. 26. 13:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
69%

Én nem kenném a bőrömet semmi ilyesmivel, maximum időszakosan, gond esetén. A többi részével nagyjából tudok azonosulni, mert èn is hasonló életmódban létezek.

22F

2017. jún. 26. 14:11
 12/22 A kérdező kommentje:
Ki ül egész nap a szobában. De menj és válaszolj az értelmes kérdésekre, és húzz el innen.
2017. jún. 26. 14:14
 13/22 anonim ***** válasza:
80%

Vannak ebben jó dolgok is, pl. hogy nem cigizel, az biztos egészséges.

De az, hogy a bőröd milyen, az inkább genetika. Nekem is ritkán jön elő pattanásom, és a koromhoz képest fiatalos a bőröm pedig én azért rendszeresen (min, havonta) fogyasztok alkoholt, szénsavas italt és csak edzéskor iszom vizet, mert pl. a szörp ízét jobban szeretem, és nem eszem annyi zöldséget és gyümölcsöt (főleg mert tavasszal-nyáron allergiás tüneteket okoznak nálam kis számú kivétellel)... ja és kb. olyan szinten nézem csak meg a krémen az összetevőket, hogy nincs-e benne vmi, amire allergiás vagyok, letojom, van-e benne parfüm vagy sem, ameddig jól hat, addig megveszem. Nekem kicsit ilyen dicsekvés-szagú meg önfényezés-szagú ez a poszt.

2017. jún. 26. 14:30
 14/22 A kérdező kommentje:
Ha nem tudnád az alkohol és a parfüm egy krémben akár irritációt okozhat. Nem 10-20 ezres krémeket használok magamra.
2017. jún. 26. 14:34
 15/22 anonim ***** válasza:
69%

24 èvesen szerintem mèg elèg fiatalosnak kell lennie a bőrnek, nem kell fiatalítani.

Amúgy csak szólok, hogy a bolti gyümölcslevekben sok a cukor, ha már ennyire egèszsègesen èlsz, amihez gratulálunk, akkor ezt is vedd figyelembe.

2017. jún. 26. 15:19
 16/22 anonim ***** válasza:
75%

Ezt már egyszer kiírtad.Magadnak akarsz bizonyítani vagy a népnek..?

Ügyes vagy!Ezt akartad hallani?

2017. jún. 26. 16:49
 17/22 anonim ***** válasza:
55%
Ez így nem lesz jó. Valamiben meg kell halni...
2017. jún. 26. 17:20
 18/22 anonim ***** válasza:
91%

Keresem a kérdést a kérdésben, de nem látom, na mind1 azért válaszolok :

Kérdező, ez nagyon szép és jó amit csinálsz, sőt követendő példa az egészség megőrzésében, de ettől függetlenül még elüthet téged egy autó a zebrán, ha nem figyelsz.

2017. jún. 26. 20:28
 19/22 anonim ***** válasza:

Ez az egész csak akkor ér valamit, ha következetesen füvezel!

Csak vicceltem!

Ami viszont komoly:

Dohányzás - célpontja létfontosságú szervek és keringési rendszer

Kávé - mondják, hogy méreg, ugyanakkor van abba az irányba mutató kísérleti eredmény is, hogy - főleg a korosabb nőknek - kifejezetten jót tesz napi 4-5 csésze (és nem kád!) kávé

Szesz - létfontosságú szervek

Szénsav - nagy tételben nem tesz kifejezetten jót a gyomornak, ugyanakkor az algamentesítő sem barátja az emberi szervezetnek, amit a szénsavmentes ásványvizekbe tesznek úgy, ahogy a városi ivóvíznek kikiáltott lé akkor ajánlott, ha székrekedésed vagy nitrátszegénységed van. Más kérdés, hogy a Földön (!) nincs annyi "ásványvíz", mint amennyit Magyarországon sikerül értékesíteni úgy, hogy még exportra is jut!

Ami úgy kezdődik, hogy "100 %-os", az 100 %, hogy nem annyi és előszeretettel lapátolják tele ezeket az italokat cukorral, - aztán lehet csodálkozni, hogy "900 köbcentis hengerek" alakulnak ki. Konfúzió: Magyarországon nem lelhető fel az emberi egészségre nem ártalmas innivaló azt az esetet kivéve, ha bio gyümölcsöt paszíroz magának az ember minden egyes alkalommal, de erre meg inge-gatyája rámegy.

A zöldség-gyümölcs ágazatban a termelési hatékonyság manapság mág sokkal fontosabb - a termelőknek, - mint a tápérték, ergo, nem lehet tudni, hogy éppen mit sikerült megvenned álruhában.

Példa: Délről származó gyümölcs, ami megfizethető, akkora méretekkel bír, amely irreális, és íztelen.

- Csak a "Pufi lekvár" az, ami mindenen átsegít!

A krémekkel visszafogott stílusban bánnék a helyedben!

Az jó, hogy igyekszel adni Magadra, próbálsz igényes lenni, de ha túlzásokba esnél, akkor fel fog borulni a bőröd természetes működése. - Mit fogsz tenni majd akkor, amikor megjelennek az első szarkalábak a szemeid sarkában?

CSAK annyit kérek Tőled tisztelettel, hogy gondolkozz el az utóbbin!

És végül:

Ha megpróbálod bezárni Magadat hermetikusan egy "búra alá", akkor az első komolyabb betegség úgy le fog dönteni a lábadról, hogy Magad is el fogsz képedni.

Mozgás?

Nincs kedved (pl.) kocogni időközönként egy kicsit?

Levegő?

A klasszikus, friss, tartósan szívott levegőre gondolok itt, - nem arra, hogy amig elköszönsz valakitől, addig kihajolsz egy Rákóczi úti ablakon - Budapesten.

Igazából az állóképességet és a friss levegőt egy füst alatt lehet rendezni rendszeres, kiadós túrákkal.

Szeretném, ha tudnád, hogy amiket itt írtam Neked, azokat építő jelleggel - és nem rosszindulatból - tettem!

2017. jún. 26. 23:28
 20/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, a parfüm stb. irritációt okozHAT. Ki kell egyszer próbálni, ha nem okoz irritációt, akkor használom. És szép a bőröm, egészséges ezzel is. Nekem pl. sok természetben megtalálható alapanyag okoz inkább irritáviót (pl. kamilla). Szóval MINDEN okozhat irritációt, bőre válogatja. Sztem ez az egész egy bazi nagy felfújt lufi, hogy legyen piaca a hiperszuper mindenmentes krémeknek.
2017. jún. 27. 09:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!