Szerintetek az jó ha nem dohányzom, nem kávézom, nem iszok alkoholt, nem iszok szénsavas italt, csak vizet vagy gyümölcslevet, sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, nem napozok?
Én nem kenném a bőrömet semmi ilyesmivel, maximum időszakosan, gond esetén. A többi részével nagyjából tudok azonosulni, mert èn is hasonló életmódban létezek.
22F
Vannak ebben jó dolgok is, pl. hogy nem cigizel, az biztos egészséges.
De az, hogy a bőröd milyen, az inkább genetika. Nekem is ritkán jön elő pattanásom, és a koromhoz képest fiatalos a bőröm pedig én azért rendszeresen (min, havonta) fogyasztok alkoholt, szénsavas italt és csak edzéskor iszom vizet, mert pl. a szörp ízét jobban szeretem, és nem eszem annyi zöldséget és gyümölcsöt (főleg mert tavasszal-nyáron allergiás tüneteket okoznak nálam kis számú kivétellel)... ja és kb. olyan szinten nézem csak meg a krémen az összetevőket, hogy nincs-e benne vmi, amire allergiás vagyok, letojom, van-e benne parfüm vagy sem, ameddig jól hat, addig megveszem. Nekem kicsit ilyen dicsekvés-szagú meg önfényezés-szagú ez a poszt.
24 èvesen szerintem mèg elèg fiatalosnak kell lennie a bőrnek, nem kell fiatalítani.
Amúgy csak szólok, hogy a bolti gyümölcslevekben sok a cukor, ha már ennyire egèszsègesen èlsz, amihez gratulálunk, akkor ezt is vedd figyelembe.
Ezt már egyszer kiírtad.Magadnak akarsz bizonyítani vagy a népnek..?
Ügyes vagy!Ezt akartad hallani?
Keresem a kérdést a kérdésben, de nem látom, na mind1 azért válaszolok :
Kérdező, ez nagyon szép és jó amit csinálsz, sőt követendő példa az egészség megőrzésében, de ettől függetlenül még elüthet téged egy autó a zebrán, ha nem figyelsz.
Ez az egész csak akkor ér valamit, ha következetesen füvezel!
Csak vicceltem!
Ami viszont komoly:
Dohányzás - célpontja létfontosságú szervek és keringési rendszer
Kávé - mondják, hogy méreg, ugyanakkor van abba az irányba mutató kísérleti eredmény is, hogy - főleg a korosabb nőknek - kifejezetten jót tesz napi 4-5 csésze (és nem kád!) kávé
Szesz - létfontosságú szervek
Szénsav - nagy tételben nem tesz kifejezetten jót a gyomornak, ugyanakkor az algamentesítő sem barátja az emberi szervezetnek, amit a szénsavmentes ásványvizekbe tesznek úgy, ahogy a városi ivóvíznek kikiáltott lé akkor ajánlott, ha székrekedésed vagy nitrátszegénységed van. Más kérdés, hogy a Földön (!) nincs annyi "ásványvíz", mint amennyit Magyarországon sikerül értékesíteni úgy, hogy még exportra is jut!
Ami úgy kezdődik, hogy "100 %-os", az 100 %, hogy nem annyi és előszeretettel lapátolják tele ezeket az italokat cukorral, - aztán lehet csodálkozni, hogy "900 köbcentis hengerek" alakulnak ki. Konfúzió: Magyarországon nem lelhető fel az emberi egészségre nem ártalmas innivaló azt az esetet kivéve, ha bio gyümölcsöt paszíroz magának az ember minden egyes alkalommal, de erre meg inge-gatyája rámegy.
A zöldség-gyümölcs ágazatban a termelési hatékonyság manapság mág sokkal fontosabb - a termelőknek, - mint a tápérték, ergo, nem lehet tudni, hogy éppen mit sikerült megvenned álruhában.
Példa: Délről származó gyümölcs, ami megfizethető, akkora méretekkel bír, amely irreális, és íztelen.
- Csak a "Pufi lekvár" az, ami mindenen átsegít!
A krémekkel visszafogott stílusban bánnék a helyedben!
Az jó, hogy igyekszel adni Magadra, próbálsz igényes lenni, de ha túlzásokba esnél, akkor fel fog borulni a bőröd természetes működése. - Mit fogsz tenni majd akkor, amikor megjelennek az első szarkalábak a szemeid sarkában?
CSAK annyit kérek Tőled tisztelettel, hogy gondolkozz el az utóbbin!
És végül:
Ha megpróbálod bezárni Magadat hermetikusan egy "búra alá", akkor az első komolyabb betegség úgy le fog dönteni a lábadról, hogy Magad is el fogsz képedni.
Mozgás?
Nincs kedved (pl.) kocogni időközönként egy kicsit?
Levegő?
A klasszikus, friss, tartósan szívott levegőre gondolok itt, - nem arra, hogy amig elköszönsz valakitől, addig kihajolsz egy Rákóczi úti ablakon - Budapesten.
Igazából az állóképességet és a friss levegőt egy füst alatt lehet rendezni rendszeres, kiadós túrákkal.
Szeretném, ha tudnád, hogy amiket itt írtam Neked, azokat építő jelleggel - és nem rosszindulatból - tettem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!