Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szerintetek az jó ha nem...

Szerintetek az jó ha nem dohányzom, nem kávézom, nem iszok alkoholt, nem iszok szénsavas italt, csak vizet vagy gyümölcslevet, sok zöldséget, gyümölcsöt fogyasztok, nem napozok?

Figyelt kérdés
Fehér színű a bőröm, de mivel folyamatosan ápolom, kenem szép összetevőjű krémekkel (amikben nincs alkohol, parfüm), még jobban megfiatalodott a bőröm. Mindig használok fényvédőt. Ezek által elértem azt, hogy csak nagy ritkán jön ki pattanás rajtam. L/24
2017. jún. 26. 13:42
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Úgy is bekerül a szervezetembe a D vitamin mivel hétköznap csak az arcomra kenek fényvédőt, de azt állandóan kenem. Még télen is. Amúgy én nem is írtam olyan kérdéseket, de ha még írtam volna se lenne sok közöd hozzá.
2017. jún. 26. 13:47
 2/22 anonim ***** válasza:
79%
Most elárultad magad :D Hát figyelj, nagyon szupi, hogy te ilyen über egészséges életmódot folytatsz a zöldségeiddel meg a fényvédőddel, de még abba se halt bele senki, hogy megivott fél liter szénsavas ásványvizet, vagy nem keni be az arcát 25 fokban ahhoz, hogy lemenjen a sarki kisboltba. Egyébként 24 évesen nem tanulnod, sportolnod, szórakoznod kéne, ahelyett, hogy kérdéseket írogatsz gyakorira a fényvédett bőrödről és a folyadékbeveteledről? Az unalom nagy úr, látom.
2017. jún. 26. 13:55
 3/22 A kérdező kommentje:
Egy értelmes 45 éves ember nem így ír. Biztos valami kis troll vagy, aki itt éli ki magát a beszólogatásaival. Ásd el magad!
2017. jún. 26. 13:55
 4/22 anonim ***** válasza:
67%
Ki mondta, hogy 45 éves vagyok? 27, kérlek. 27. És te vagy az, aki itt éli ki magát. Igazán meg vagy elégedve magaddal, akkor mi itt a kérdés?
2017. jún. 26. 14:01
 5/22 A kérdező kommentje:
Amúgy képzeld eszek húst, és ettől függetlenül szórakozok is. Csak kiírtam egy kérdést. Ez egyeseknek olyan probléma?
2017. jún. 26. 14:01
 6/22 anonim ***** válasza:
80%
Nem, nem jó, muszáj dohányozni, kávézni, alkoholt inni és nem szabad zöldségeket meg gyümölcsöket enni. Szívesen.
2017. jún. 26. 14:04
 7/22 anonim ***** válasza:
25%

Ez csak a frusztráltaknak provokatív. Meg az irigyeknek. Meg akiknek az élete egy nyomor.

Nem is értem.

2017. jún. 26. 14:06
 8/22 anonim ***** válasza:
91%
A kérdésednek semmi célja sincs az önfényezésen kívül. Igen, baj, hogy ilyenekkel veszed el a helyet az értelmes, valós kérdések elől, amikben a kérdező nem csak dicsértetni akarja önmagát, hanem tényleg érdekli valami.
2017. jún. 26. 14:07
 9/22 A kérdező kommentje:
Én nem akarom dicsértetni magam, de miért nem válaszolsz a szerinted értelmes kérdésekre? Miért tanyázol még mindig itt? Nem kötelező válaszolni sem.
2017. jún. 26. 14:10
 10/22 anonim ***** válasza:
45%
#11: Naptejre meg csapvízre mindenkinek telik, az emberek 90%-a a gyümölcslevet is megengedheti magának, és azt mindenki megteheti hogy egész nap a szobájában kuksol, hehogy véletlenül "szörnyen káros" napfény érje a bőrét. Mire kéne irigynek lenni?
2017. jún. 26. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!