Csalódtam egy pasiban, mert átvert. Mit csináljak?
Nekem nagyon úgy tűnik, hogy csak te reagálod túl. Ő elvolt veled, ilyenek, szeretett, de nem tapadósan, annyira nem érdekelted őt, ezért nem is törődött azzal hogy tartsátok e a kapcsolatot. Te pedig nagyon beleélted magad ebbe. Meg mint mondtad, a korkülönbség is nagy, valószínűleg nem vagy neki elég jó. Bunkó meg nem akart lenni, ezért nem mondta az arcodba hogy szevasz.
Mit csinálj? Dolgozd fel.. Csak te fogod fel átverésnek ezt annyira, meg túlreagálod.. Valójában csak elvoltatok, ő neki meg más dolga van, és nincs ideje veled foglalkozni, nem vagy neki elég.
Szia .
Szerintem szokj hozzá a fájdalomhoz , mert az életben nagyon sok fájdalom fog érni , és nagyon sok helyről . Kínozd magad , légy érzéketlen és többé nem lesz fájdalom ami foglalkoztat . Üdv :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!