Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Majd hogy nem echte cigánynak...

Majd hogy nem echte cigánynak nézek ki, pedig a családban senki sem az, mindenkinek fehér a bőre és cigány vonásai sincsenek. Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés
Engem nem érdekel az hogy mi a származásom de ez igy kicsit idegesítő hogy nem tudom ki vagyok , mert a családom fehér én meg egy kicsit kreol vagyok.
2017. jún. 25. 20:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Így nehéz, de nem kell mindenkinek magyarázkodni, aki számít az el fogja hinni.

Munkahely keresés szempontjából pedig ha behívnak interjúra úgy is kiderül, hogy nem vagy roma.

Történet: volt egy barátom, aki szintén kreol bőrű volt. Találkozott egyszer egy másik barátommal, az nem akarta elhinni, hogy nem roma, mert szerinte ennyire kreol bőr nem létezik, majd találkozott a testvérével is (aki elég fehér bőrű) és nem akart hinni a szemének.

2017. jún. 25. 20:49
 12/14 A kérdező kommentje:
Igazából mondom engem nem érintene rosszul ha cigány lennék/vagyok de most ez így zavar, hogy nem tudom magam hova sorolni. Nem tudom ki vagyok... Köszi mindenkinek!
2017. jún. 25. 20:53
 13/14 anonim ***** válasza:

Rácokról, besenyőkről, avarokról, kunokról, kálizokról, kabarokról, jászokról, alánokról, sémi/szefárd/kazár zsidókról, örményekről, tatárjárásról, török hódoltságról hallottál már? Nagyobb tétel, mint a cigányság... Sokakat szoktak itten cigánynak nézni, aki nem is az.

Egyébként van az a bőrtípus, ami nyáron kreol, télen viszont egészen fehér. Lehet, hogy te is az vagy. Talán akkor nem kéne annyit ácsorogni a Napon... van akit könnyen fog a Nap.

2017. jún. 26. 02:24
 14/14 anonim ***** válasza:
Én is cigány vagyok!
2018. ápr. 21. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!