A Rómeó és Júlia musical francia változatában ki az a fehér ruhás nő, aki folyton a színpadon van és nem szól semmit, nem látja őt senki?
Figyelt kérdés
Csak úgy van, abban a rusnya fehér ruhában, bokáig ér a haja, olyan mint egy szellem. Gusztustalan és irritáló egy látvány. Érdekes a budapesti musicalben nincs benne, nem kell őt elviselnünk. Kérdeztem Kerot, hogy ki az, azt mondta, hogy örüljek, hogy mellém nem rakta be... Szép lenne, ha mellettünk is bájologna ott meg méregetne bennünket.
Köszi előre is a válaszokat. (Egy új szereplő a magyar darabban)
2017. ápr. 9. 22:50
3/5 A kérdező kommentje:
Ezen én is gondolkodtam, hogy a halál szimbóluma lenne. Neeem, a súgó nem lehet. A súgást a fülünkön keresztül kapjuk egy kis szerkentyűn keresztül. ;) Bár a franciák lehet, hogy így oldották meg. Nem baj, nem is izgat annyira de ez a kérdés már jópár éve megválaszolatlan volt a számomra. Amúgy köszii :)
2017. ápr. 10. 00:49
4/5 anonim válasza:
Szia! Ja jól tippeltél mint én is , most kerestem rá, ezt írja
a fehér ruhás nő még a stáblistában is " La Mort" ami a halált jelenti. Az eredeti verióban pedig Anne Mano táncolta :)
5/5 A kérdező kommentje:
Köszii 😉
2017. ápr. 11. 10:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!