Majd hogy nem echte cigánynak nézek ki, pedig a családban senki sem az, mindenkinek fehér a bőre és cigány vonásai sincsenek. Hogy lehet ez?
Figyelt kérdés
Engem nem érdekel az hogy mi a származásom de ez igy kicsit idegesítő hogy nem tudom ki vagyok , mert a családom fehér én meg egy kicsit kreol vagyok.2017. jún. 25. 20:09
1/14 anonim válasza:
valami nagyon régi felmenőd mintája jött ki rajtad... ez olyan mikor 2 fehérnek néger gyereke születik...
2/14 anonim válasza:
Az 1#-es jólmondja vagy félve mondom hogy anyud nem e esetleg..?!? Érted na.
5/14 A kérdező kommentje:
Értem. Ők nem azok, nem roma vezetéknevük, és nem is úgy néznek ki, nem is úgy viselkednek. Köszi azért. És ilyenkor ha megkérdezik tőlem pl munkaügyi hivatalban, vagy bárhol , hogy roma vagyok e, akkor mint mondjak? Most ha van bennem cigány vér, akkor hányadrészben ? Ez de bonyolult.... :(
2017. jún. 25. 20:22
6/14 A kérdező kommentje:
3 as ez jó :DD
2017. jún. 25. 20:23
7/14 anonim válasza:
Örökbefogadtak vagy vér szerinti gyerek vagy?
8/14 anonim válasza:
Ha kreol bőrű vagy, akkor csecsemőként még fehérnek kellett lennie a bőrödnek, vegyél elő egy ilyen fotót és ezzel tudod igazolni, hogy nem vagy roma.
9/14 A kérdező kommentje:
Vér szerinti vagyok. Csecsemő koromban fehér voltam, bár ez nem jelent semmit mert szerintem sok roma fehér amikor megszületik. Amúgy 14 éves koromig biztos fehér volt a színem. Igazából most is csak ott vagyok barna ahol ér a nap. Olyan a bőröm, hogy ha kimegyek a napra 2 perc alatt lebarnulok és meg is tartom azt a színt.
2017. jún. 25. 20:43
10/14 anonim válasza:
Van egy ilyen haverom.
Csum kokeró és fehér az anyja, apja, nagyszülei, dédszülei, stb.
És ezer százalék, hogy a szüleitől van.
A tesói fehérek.
Lehet egy nagyon régi gén a családfában
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!