Szégyenérzetem van mikor arra gondolok hogy odamennék egy lányhoz. Hogyan változzak meg?
Figyelt kérdés
Nem vagyok egy jóképű férfi, s ezt tudtomra is adták kiskoromban az ovodában, iskolában. Sokan mondták hogy inkább ne próbálkozzak lányoknák mert megsértem vele őket, s majd jól lehordanak. Kb annyit mondtak, hogy mit képzelek én magamról hogy odamegyek próbálkozni.
Ez sajnos nagyon belémivódott.
Tudok rajta valahogy változtatni?
Köszönöm a válaszokat.
2017. jún. 25. 10:30
1/4 anonim válasza:
Annyival tudsz, hogy nem más véleménye alapján próbálod meg megítélni magad...egyáltalán az se biztos ők jót akartak neked, lehet hogy lehúzni akartak
2/4 anonim válasza:
Mint ahogy az sem biztos, hogy nem vagy jó képü.
A szépség relativ és mindenkinek különbözö a szépség fogalma. Ami az egyiknek tetszik, a másiknak nem.
Inkább ne az ilyen b.ko emberek véleményével foglalkozz, hanem kezd el jól érezni magad, és a szerelem is rád talál igy.
3/4 anonim válasza:
Azért valószínűleg már nem úgy nézel ki, mint óvodás korodban :)
Egyébként meg csúnya pasiknak is lehet bombázó barátnője.
4/4 Röcsögei Péter válasza:
Megváltozni nem fogsz. Lesz egy lány, aki el van adósodva, hitelből fizeti a lakbért, veri a párja, és majd te befogadod és jól meglesztek. Meg lerendezed azokat, akiktől kölcsön kért, meg akikkel keresteti a párja. Hálás lesz, még ha nem is szeret, de majd úgy csinál. Más esélyt nem látok. Vannak, akiktől kollektíven minden lánynak elmegy az étvágya, én is ilyen vagyok. Ráadásul csak műszaki dolgok kötnek le, nem sok közös beszédtémánk lenne emiatt egy lánnyal. Inkább örülj, hogy magadra költheted a pénzedet, és nem kell 12 óráznod, hogy legyen mit ennetek a 3 gyerekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!