Kik manapság a menők akikhez odamennek az emberek cimbizni meg írogatnak rájuk facebookon?
folytatnam 1-est.
Es a barati kapcdolataikat SZEMELYESEN apoljak, nem egy szeken ulve, banban bamulva a monitort.
Illúzió.
Lehet ezek szépek lennének, de nem így van.
Átlagos külső, trgya belső. Pénzzel fűszerezve.
Öltözködj úgy mint a többi, iphone/sz....rszung, Lehetőleg minél nagyobb tepsi, és drágább. Ha "beb@@szva" összetörted a képernyőjét, plusz pont. Megfelelő hajviselet nélkül se lehetsz bárki. Pawa, és a duplafonat, yin és yang.
Lehetőleg hallgasd a mai zenét, de az sem árt ha "régi zene fan" vagy, és imádod a Smells Like... A Nirvanatol, ami köztudottan polomarka, es a szőke énekes csávó neve.
Cigi, pia is fontos, de csak akkor vehető számításba, ha MINDEN hétvégén, MINDEN buliban háromszor hánysz. Addig rád se néznek.
Ahhoz hogy facen radirjanak, lehetoleg minnel tobb ismerősöd legyen. Az hogy negyedet ismered, nem számit. Lehetőleg naponta 2 szelfit kell felraknod, amire minimum 300 lajk kell hogy erkezzen. 300. Az imádomokat máshogy merik.
A képeid alatti komment szekció legyen tele kamu, képmutató emberekkel, akiket max ketszer lattal, vagy nem is ismersz. Mindegyik nyalazo kommentre irj vissza. Pl. "Koszikehh❤❤❤❤❤❤💕💕💕💕😍😍😍😍❤❤💕💕💕💕💕❤❤ " minél több emoyi, annál jobb.
Dióhéjban ennyi, ha kell még segitseg irj nyugodtan.
Vannak ezek a magukat menőnek tartó csoportok. K*@&va lány, páwa srác. Az ő kapcsolataik nagy részben a "testi harmóniára" fókuszál.
Én nem vagyok ilyen, én más módokon megtaláltam a baráti körömet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!