Mit gondolsz arról, hogy ha a négy fal között a szobában unatkozva tölti valaki az idejét?
Én is ilyen vagyok,csak nekem van férjem,és saját magam által teremtett lakásom,és autóm is. Ha valaki megkérdi,hogy hogy vagyok,szinte már azt is támadásnak veszem. Kettőt nem szólok senkihez,mégis azt hallottam vissza,hogy én kétszínű vagyok... vadafakk?! Nem is ismernek...
Megutáltam az embereket, mert nem tudnak mást,csak hátsó szándékkal kérdezni,hogy kiforgathassák a szavaimat,aztán meg beszólni. De én nem vagyok sem fogyatékos,sem mások lábtörlője,úgyhogy rövid úton el is küldöm az ilyet a francba.
"Kettőt nem szólok senkihez,mégis azt hallottam vissza,hogy én kétszínű vagyok... vadafakk?! Nem is ismernek..."
Na ez a másik, ami miatt utálom az embereket. Két szót nem váltottunk, de már megállapítják hogy "milyen vagyok" ránézésből.
Nincs semmi gond vele, én se szeretek emberek között járni, a lakásomban a szobámban én vagyok az úr, azt teszek, amit akarok, és nem kell senkihez alkalmazkodnom.
A #8 válaszadó meg egy ostoba troll. Tudod ki az életképtelen? Te vagy, barátom, mert ennyiből áll a kis életed, a netes mesehősködésből.
A te fajtád az oka, hogy egyre több ember zárkózik el a társadalomtól és választja inkább az egyedüllétet, nem más. Ti meg tapicskolhattok önfeledten egymás mocskában, ti evolúciós zsákutcák. A mínuszt pedig helyből kaptad is.
Meg tudom érteni maximálisan, elég megnézni, az emberek nagyrésze hogy viszonyul a többihez. Ott rúg bele, ott szivatja meg, ahol csak tudja. Kinek hiányzik ez?
Ez egyáltalán nem mentális betegség vagy fogyatékosság, egyszerűen introvertált az illető és kész.
#2 tévedés, ha az ember rákényszerülne a mások felé nyitásra, azzal csak a saját pszichéjét rongálná, mert az egész muszájból jött létre, semmi örömöt nem fog találni benne.
#8 az a te nagy bajod, kisapám, hogy csak a jeled volt körfűrész az óvodában, nem rajtad használták...
Szerintem húzd le magad a vécén, oda való vagy, a szar közé, te legalja laposféreg
Kaptad tőlem is a mínuszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!