Egy szobában maradsz a testet öltött érzéseiddel. Kikkel maradtál egy szobában, kivel jössz ki jól, ki az, akit nem bírsz és ki az akit sajnálsz?
A szeretetet, kedvességet pártolnám...
a bunkóságnak megköszönném, hogy megvédte őket
a magánynak azt köszönném meg, hogy azzá tett aki vagyok
a boldogságnak megköszönném, hogy bearanyozza a mindennapjaimat
az őszinteséget is köszönetet mondanék, de felhívnám a figyelmét, hogy nem mindig jön jól :D
...
ha minden érzésem egy szobában lenne, akkor megbeszélnénk a továbbiakat...de míg 2 szoba van, addig csak azt tudják, hogy a másik szobába mi nem kerülhet...
23F
ja igen és a lelkiismeretemnek eltörném pár bordáját, csak, hogy átérezze azt a szenvedést amit nekem okozott...
23F
A szeretettel jól kijönnék, a kedvességgel is (bár ez nem is annyira érzés).
Az önbizalomhiányt megkérdezném, hogy miért ragaszkodik hozzám? Nem lehetne, hogy elbúcsúzzunk egymástól?
A magánynak elmondanám, hogy rettenetesen utálom, de segít megismerni önmagamat. Talán nem véletlenül van itt most velem.
23N
A félelmeimet valószínűleg magamhoz láncolnám, mert sokat segítettek, őket biztos nem engedném el.
Az önző énemet megölném, a türelmetlen énemet sem bírom, őt biztos kidobnám, mint macskát szarni. A többiekkel biztosan jól elbeszélgetnék, meg jóban lennék, mert őket szeretem.
Az őszinteséget biztatnám, de fel is pofoznám, hogy azért tudja hol van a határ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!