Egyszer az van hogy a tükörben szépnek látom magamat, de ha szelfizni akarok valakivel, akkor nagyon nem, ritka ha igen. És ha más csinál rólam képet, akkor sem, de ha egy profi fotós, akkor igen, ritka ha nem.
Ez miért van? Most akkor melyik 'mond' igazat? A tükör, vagy a telefon?
2017. jún. 24. 13:28
1/8 anonim válasza:
Állítólag a képeken látod az igazi arcodat. Csak nem értem miért hitelesebb egy 5-6 megapixeles kép, mint egy tükör.
2017. jún. 24. 13:30
2/8 anonim válasza:
Szerintem a tükör. Legalábbis abból kiindulva, hogy amikor valóban nagyon jó minőségű kamerával (szerintem egyik telefon sem tudja azt, mint egy normális fényképező vagy kamera) készül rólam felvétel, akkor látom ugyanazt mint a tükörben. Telefonokkal nem. Vagy "rosszabb" az eredmény, de olyan is van, amikor túl szép képet készít rólam egy telefon, mert szép arc funkció meg olyan a gyáribeállítása stb. Szóval én a tükörre szavazok.
2017. jún. 24. 13:47
3/8 anonim válasza:
A tükör szubjektív (azt te látod), a kamera lencséje objektív (azt a készülék látja). Ergo a készülék valósághűbb. Ennek ellenére más a másikat, más szemével, szintén másnak látja.
2017. jún. 24. 13:52
4/8 anonim válasza:
Ui.: nem kell ide keverni semennyi megapixelt sem. Egyszerűen arról van szó, hogy egy 30 éves filmes fényképezőgép objektívje is mellőzi az agy képalkotórészét, és szerkezetéből fakadóan a befolyásolatlan valóságot látja.
2017. jún. 24. 13:54
5/8 anonim válasza:
Andriska, jelentettelek, már unalmas vagy a szövegeiddel. Egy csúnya kis lúzer vagy, aki itt emberkedik.
Szerintem a tükör a hitelesebb. Nekem pl. az összes képen krumpliorrom van, pedig a valóságban egyáltalán nem.
A fotogenitás is sokat számít, ismerek olyan ronda embereket, akik fotogének és fényképeken egészen jól néznek ki. És szépeket is, akik képeken nem néznek ki jól.
2017. jún. 24. 14:10
6/8 anonim válasza:
Korrekt és adekvát választ adtam, de jelentgessél nyugodtan, ha te vagy a helyi spicli.
2017. jún. 24. 14:13
7/8 anonim válasza:
A telefon hazudik.
Ha kikapcsolod és tükörként használod akkor is olyan mintha nem rá hanem fölé néznél.
Valami torzít rajta.
Én pl ezért nem szelfizek, megijedek magamtól.
A tükör is hazudik :)
Az meg nem adja hozzá a jó tulajdonságaidat vagy nem vonja le a rossz tulajdonságaidat.
Tükörben szép, az emberek előtt undorkeltő és fordítva..
2017. jún. 25. 00:12
8/8 anonim válasza:
A tükör hazudik. Ha belenézel, nem a teljes képet látod, csak amire a figyelmed irányítod, a kamera ezzel szemben teljes képet ad.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!