Tavaly vettem egy új kocsit és mellé egy visszapillantó tükröt is amibe bele lett épitve egy bluetooth (bluetooth rearview mirror)?
Figyelt kérdés
Arra szolgál, hogy ha valaki hiv telefonon miközbe kocsit vezetek akkor ne keljen a kezembe tartanom a telefont, hanem egy gombnyomás a visszapillantón és már a beszélhetek is az illetővel. Csak a helyzet az, hogy nekem akkor bent az autókereskedésbe megmutatták a kódot és beütötték, szóval párositották a telefonommal. Minden szép volt jó volt addig amig le nem cseréltem a telefonom és most sajnos nem tudom a kódot amivel párositani tudnám ezt a telefont is, mivel mára már elfelejtettem.. Dobozát nem kaptam el. Mi a teendő ilyenkor? Mit tudnék csinálni? A régi telón valahogy megtudom nézni vagy mit ajánlatok?#mobil #jelszó #telefon #bluetooth #tükör #hangszóró #adatkapcsolat #visszapillantó #kód #bluetooth mirror
2015. aug. 15. 14:29
1/1 anonim válasza:
Szokványosan nem kezelhető eszközökön, pl BT gps vevőknél 4 db nulla a kód. Ezt benyomod a telefonon és a BT eszköz ezt tudomásul veszi. Bár tükörrel még nem próbáltam kommunikálni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!