Össze lehet kapcsolni bluetooth-szal Androidot és Widows7-et?
Úgy szeretném összekapcsolni, hogy a gépen a Sajátgépben megjelenjen a telefon tartalma, mintha USB-n csatlakoztattam volna. Ilyet lehet?
Olyat tudtam, hogy a telefonon (S3 LTE) ES File Explorerben helyi hálózaton csatlakoztam a géphez és telefonon látom a tartalmát.
Az lenne a lényeg, hogy ha telefonon bekapcsolnám a bluetooth, akkor automatikusan csatlakozna a gépemhez, hogy áthúzhassam a gépre a képeket és fordítva.
Nem szeretem, hogy telón ki kell jelölni, hogy miket akarok elküldeni, majd gépen a bluettoth ikonnál beállítani, hogy fájlok fogadása stb.
Nemrég vettem egy Bluetooth sticket a gépembe, járt hozzá lemezes szoftver is és az pont arra képes, ami neked kéne. KitKat 4.4.4el tökéletesen működött, de mióta felraktam a lollipopot, nem szuperál. (persze szimpla fájlátvitel műxik).
Ez volt az szerintem, legalábbis pont ugyanígy néz ki.
Am arra készülj, hogy nagy fájlok átvitelére nem igazán alkalmas, nekem pár flac fájlhoz is félórák kellettek.
Nekem 30megás fájlokhoz 2-3 perc.
Azon meglepődtem, hogy az ES file Explorerben meg tudom nyitni a gépen lévő filmeket, és rendesen nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!