Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan csinaljak ilyen telefon...

Hogyan csinaljak ilyen telefontokot?

Figyelt kérdés
Szeretnek a baratnomnek szulinapjara csinalni telefontokot. Eleg ritka telefonja van ezert nem is remenykedem hogy barhol talalok ilyet. (Cubot s200) Tehat egy kinyithatos telefontokot szeretnek aminek a kinyito reszeben van tukor. A kerdes az hogy honnan tudnek beszerezni olyan kis tukrot illetve mivel ragasszam oda hogy 101%ra ne essen le? Masik otlet strasszkovekkel akarom kirakni a kamera korul es lehet a tukor korul is es ehhez is kellenenek otletek milyen ragasztot hasznaljak. A masik problema hogy ha a telefonra valo rendes kinyithatos tokba rakom a tukrot felek hogy megkarcolna a kijelzot es nem lehet majd rendesen becsukni a tokot fedelet. (Csatolok kepet a kommentekhez hogy a kevesbe vzualis tipusuak is el tudjak kepzelni)

2016. okt. 16. 17:49
 1/8 anonim ***** válasza:
én vennék tokot és azt alakitanám át!
2016. okt. 16. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Budapest, vagy vidék? Legnagyobb és legjobb tok választék Budapesten a Nyugati aluljáróban, a szex-shop mellett az arab (más forrás szerint izraeli) csávóknál. Nagyon sok tokjuk van, tűrhető a minőségük, az árak elfogadhatóak, és még alkudni is lehet.

Másik a Tok Shop a Tökömön, illetve Thökölyn. Ott még nem voltam, de ez kifejezetten tokra és fóliára specializálódik, gondolom van választék, és van weboldaluk is.

2016. okt. 16. 17:54
 3/8 anonim ***** válasza:
elöző vagyok.mű köröm ragasztóval csinálnám
2016. okt. 16. 17:56
 4/8 A kérdező kommentje:

Tükör

[link]

Kövek

[link]

2016. okt. 16. 17:58
 5/8 anonim ***** válasza:
Ebayen is van tok erre a telefonra
2016. okt. 16. 18:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Amúgy beírtam neked eBaybe, hogy "case with mirror", ki is dobott pár ezer találatot:

[link]

2016. okt. 16. 18:06
 7/8 A kérdező kommentje:

1.: Igen en is igy terveztem csak a kivitelezest nem tudom mivel

2.: Koszonom a tippet ennek orulok mindenkepp meg fogom nezni:)

3.: A mukorom ragasztotol picit tartok hogy nem lesz tartos hosszu tavon.

5.-6.: Az Ebayes rendeles kicsit sokara jonne meg es mar rakerestem erre a telefontipusra nincs tukros tok. Mint irtam sajnos nagyon ritka (Cubot s200)

2016. okt. 16. 18:15
 8/8 anonim válasza:
A tükröt RAGASZTÓPISZTOLLYAL rakd oda!!!
2016. nov. 15. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!