Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Van egy lány. Mit tegyek?

Van egy lány. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sokszor írok neki, de úgy érzem magam, mintha egy élőhalottal beszélnék.

Mindig csak akkor ír ha kérdezek valamit, vagy ha

köszönök.

Ha megkérdezem, hogy "mit csinálsz ?" akkor ilyeneket válaszol : "semmit", "ülök", "unatkozok"

Én mindig udvariasan érdeklődök iránta, pl: "hogy telik a nyarad?"

És ő erre általában tőmondatokkal válaszol, pl : "melegen"

És pár perc szünet...

Mi lehet a baj?

Mit írjak, mit csináljak, hogy ne legyenek a beszélgetéseink ilyen vontatottak ?

2017. jún. 22. 20:02
 1/4 anonim válasza:

ha egy lányt érdekelsz, azt majd látni fogod. ezzel a zombival semmire nem fogsz menni.

szerintem

2017. jún. 22. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:

Kérdezd meg tőle, hogy van-e kedve találkozni, isnerkedni veled!

Ne őröljétek egymás idejét eseménytelen, céltalan, vég nélküli toporgással!

Nyugodj meg, olyan választ fogsz kapni, amiből tudnod kell, hogy van-e értelme vesződni a csajjal vagy sem.

Lehet, hogy pont az a baja, hogy határozatlan vagy, - pedig a határozottságot nem büntetik és lehet tapintatosan is határozott egy ember.

Nem az a határozottság, hogy ráborítom valakire az asztalt, megrúgdosom, aztán otthagyom átkozódva.

Tegyél egy próbát és ne "tökölj"!

2017. jún. 22. 20:18
 3/4 anonim ***** válasza:
74%
Ne foglalkozz vele, szemmel láthatóan le sem kakil téged. Ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel.
2017. jún. 22. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Én tudok saját tapasztalatból mondani egy példát. Van egy csaj akivel jó barátok vagyunk már régóta, írásban kb semmi,ott én irogatok többségben és én is úgy érzem,mintha egy bérgyilkos lenne a túloldalon..

Viszont élőben annyit beszélünk mint a rohadás,de főleg ő,mindig ő kezdeményezi a beszélgetést. Szóval ne gondolj egyből arra,hogy nem érdekled,beszélj meg vele egy találkát és a válaszból rájöhetsz,hogy mit gondol. Ha elfogadja akkor azt is meglátod,hogy milyen szemtől szembe

2017. jún. 22. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!