Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Volt már veletek ilyen?

Volt már veletek ilyen?

Figyelt kérdés

Megismerkedtetek itt egy emberrel majd a beszélgetés abbamaradt és hiányzott?

Normális az, hogy sokat gondolok arra a fiúra, akivel ezen az oldalon elég sokat beszéltünk?

19/l

2017. jún. 22. 18:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen előfordult párszor.
2017. jún. 22. 18:24
 2/5 anonim ***** válasza:
76%
Igen volt.. Nekem is eszembe jutottak egyszer kétszer az adott lányok. 18/F
2017. jún. 22. 18:26
 3/5 anonim ***** válasza:
76%

Nekem is volt iylen.....

Az a baj, higy én mindenki felé nyitok. Általában azok írnak akiknek valami.problémájuk van, vagy csak lelkizni akarnak.... amint kicsit jobbban lesznek, mintha mi se történt volna felszívodnak... hiába irok, nem irnak vissza.

2017. jún. 22. 18:32
 4/5 anonim ***** válasza:
De még hányszor volt... :(
2017. jún. 22. 19:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is jártam már így.

Kedves kérdező: igen normális ez az érzésed.

Véleményem szerint az is lehet a baj forrása ami azt jelenti hogy idegenek vagyunk egymásnak és így egyesek tisztelet a kivételnek. A biztonsága meg óvása érdekében inkább nem ír vissza mert előre gyártott előítéleteket amelyek lehet alaptalanok az adott személyre vonatkozólag és ehhez tartja magát.

De hát ez van.

2017. jún. 23. 04:38

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!