Miért van ez a Facebookon?
1-es, neked milyen igazad van.
Nekem sem lenne, ha nem kéne a munkához.
ugye? Régen volt, de mióta töröltem magam, boldog életet élek.
De hogy válaszoljak is a kérdésedre: a kifelé élés világát éljük, ezek az emberek akik a nyilvánosság előtt a szemedbe hazudnak hogy milyen gyönyörű vagy simán kibeszélnek a hátad mögött. Ma már alap mindenre azt mondani hogy gyögyörűűűű (így jó sok Ű-vel), ha nem írsz ilyet akkor bunkó szarember vagy - tartja a FB társadalom.
Igen, ez már inkább gúnyolódásnak hat :(
Mentek a zöld kezek! :)
Na igen...
Két féle lánynak írnak ilyen kommenteket. A népszerűeknek és a csúnyáknak. Az átlagosaknak, mint nekem, nem írnak semmit. Nem szokott komment lenni a képem alatt, és örülök, ha a profilképemet 30-an belájkolják. Más lányoknak 100 fölött van!
A csúnyáknak biztos azért írják, hogy ne érezzék magukat annak. A népszerűeknek meg azért, hogy vele barátkozhassanak.
A lájk számok és a kommentek valóban elveszik a fiatal lányok önbizalmát... :/
Ha csak munka miatt van Facebookod, akkor minek nézegetsz ilyeneket? Ignoráld azt csá.
Amúgy kit érdekelnek az ilyen emberek... töröld le a p*csába.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!