Miért van az, hogy egy lány személyesen sokat dumál velem, facebookon meg nem chatelünk?
Figyelt kérdés
2017. máj. 18. 23:38
1/9 Ramone válasza:
Lehet hogy neki még nincs kimosva az agya és élőben jobban szeret beszélgetni mint a sz*r fèszbukon
2/9 anonim válasza:
Örülj neki, legalább nem facebookon élitek a kis virtuális életeteket!
4/9 A kérdező kommentje:
De másnak ír...
2017. máj. 18. 23:45
5/9 RRR válasza:
sokat?
vedd úgy,hogy azoknak,mert kell
veled meg szeret együtt lenni személyesen
6/9 anonim válasza:
Nem szeret chatelni.
Az internet arra való, hogy olyanokkal beszélj, akikkel másképp nem tudnál, elintézz olyan dolgokat, amik PRAKTIKUSABBAK, GYORSABBAK, hatékonyabbak neten, mint máshogyan. Ha valakivel tudsz találkozni, miért szenvednél a gép előtt, mi volna benne a truváj?:)
7/9 anonim válasza:
Szerintem te jársz jobban. Látod őt, vele vagy.. sokkal jobb élőben beszélgetni mint fb-n.
8/9 anonim válasza:
Örülj neki, hogy így van.
Én fiú vagyok de túl sokat én sem beszélek azokkal akikkel amúgy élőben is szoktam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!