Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Miért ilyen eszméletlenül...

Miért ilyen eszméletlenül szerencsés néhány ember?

Figyelt kérdés
Már alapból azt nem tudom elfogadni hogy nem egyenlő esélyekkel indulunk az életben. De az mèg jobban zavar,hogy vannak olyan emberek akik úgy lettek sikeresek egy adott területen hogy szinte semmilyen erőfeszítést nem kellett tenniük èrte. Meg vannak olyan emberek akikkel kb csak jó dolgok történnek,nem igazán állítja őket trauma elè az èlet. Meg azon gondolkodtam hogy pl fociban az hogy valaki mondjuk a Barcelonába focizik ott több szerepe van annak hogy jókor játszott jó helyen,mint az hogy tényleg ő e a legjobb a posztján. Ezzel arra cèlzom,hogy mondjuk szerintem vannak jobb vèdőjátèkosok a világon mint akik jelenleg ott játszanak,de valamiért ők nem jutnak oda,pedig a kèpessègük alapján simán befèrnènek. Természetesen ezzel nem azt mondom hogy rossz vèdők jàtszanànak a csapatban,csak szerintem vannak jobbak is. Ès az életben is hasonlóan van,hogy nem mindig a jobb képességű győz ès ez nagyon zavar,hogy van aki azèrt kerül jobb helyzetbe mert èpp szerencséje volt.
2017. jún. 20. 09:45
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Szerintem a focokarrieredet az edzò akadàlyozta.Szerintem valamiért nemvoktàl neki szimpi.
2017. jún. 20. 11:11
 12/23 anonim ***** válasza:

Szóval màs edzővel,màs csapattal lehet hogy teljesült volna amit akarsz.De még biztos nincs késő a vàltàsra.

Lehet hogy te nem tudsz olyan jól helyezkedni.Ezen is biztos tudnàl javitani.

Az meg hogy otthagyott a baràtnőd még nem a vilàg vége.Sikeresebb emberekkel is megesik.

Egyébként van igazsàg abban amit irsz.De én ismerek sikeres 'könnyű életű'embereket.De nekik is megvan a nyomoruk.Legtöbbjük lelkileg,magànéletileg egy csőd!!

Vannak nagyon kevesen,akik anyagilag és màs téren is nagyon jó,harmonikus életet élnek,ők többnyire azok,akik annak szentelték az eletüket,amit szeretnek.pl.művészek.

2017. jún. 20. 11:20
 13/23 anonim ***** válasza:
Tudod mi a sikeres emberekben az egyik közös pont? Az, hogy veled ellentétben kitartóak és nem adják fel az álmaikat kudarcok ellenére sem. Erre kéne rágyúrnod, ha akarsz magaddal bármit is kezdeni.
2017. jún. 20. 12:05
 14/23 anonim ***** válasza:
Mit kell oltani a kérdezőt? Tökre igaza van. Azoknak, akik leszólják, az ölükbe hullott minden, valószínűleg nem érte őket még nagy igazságtalanság. Az, meg hogy 18 éves a kérdező, még nem jelenti azt automatikusan, hogy kevesebb rossz érte az életben, ezt csak az agyhiányosok szokták korhoz kötni. Lehet lepontozni.
2017. jún. 20. 12:45
 15/23 anonim ***** válasza:
Az edződ érezte, a hírnév miatt focizol. Minden edző mérlegre teszi a játékos türelmét. Maradnod kellett volna. A legjobbaknak 2 annyit kell teljesítenie, mert az edző látja/tudja képes vagy rá.
2017. jún. 20. 18:16
 16/23 anonim ***** válasza:

"Azoknak, akik leszólják, az ölükbe hullott minden"

Legfeljebb neked hullott kisfiam... legfeljebb neked.

Ti nem bírjátok elviselni, hogy ha valaki sikeres, jól él, és megdolgozott érte ugye? Egy szegény családból származom, anyám egyedül nevelt, volt olyan hónap, hogy vagy eszünk vagy számlát fizetünk. Ehhez képest most sikeres vagyok, rohadt jó állásom van, rohadt jó életem. És mindezt magamnak köszönhetem! Nem másnak.

2017. jún. 20. 18:19
 17/23 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy egyesek a szerencse fiaként vagy jó lehetőségekkel megmondják, hogy bizony ők keményen megdolgoztak mindenért.

Tudjátok mit? Kezdjétek el feldolgozni, hogy a valóban sokat melózó emberek unják ezeket a kamu szövegeket. Én is unom. Unalmas az összes gazdag ismerősömtől, akinek a popsija alá raktak mindent, azt hallgatni, hogy ők keményen megdolgoztak azért, amijük van. Unalmas a hasonlóan jó helyzetben lévőktől hallgatni, hogy ők bizony szegények voltak, amikor fogalmuk sincs a szegénységről. Unalmas a szabópéter szintű sikersztorikat hallgatni, amikor 10 perces utánanézéssel kiderül, hogy kamu az egész.

Az élet igazságtalan. A legtöbb esetben, ha nem adott hozzá a helyzet, nem nézi, hogy ki és mennyi energiát ölt bele valamibe. Ha valaki jól helyezkedett, simán elérhet bármit. Ha valaki kőkeményen melózik egy lemaradott helyen, de nincsenek lehetőségei, akkor semmit sem ér el. Ez az emberi társadalmakban szinte mindig így működött. Van, aki felfogta és van, aki fényezte magát.

2017. jún. 20. 20:36
 18/23 anonim ***** válasza:
0%
17-es is egy megkeseredett proli, mint az összes többi károgó...
2017. jún. 20. 20:46
 19/23 anonim ***** válasza:
#18: Ja, gépészmérnökként, külföldre készülve biztos egy megkeseredett proli vagyok. Nem lehetne kinőni ebből a primitív prolizásból, ha valakinek más a véleménye? Értelmes embertől még sosem hallottam ezt a szöveget, csak hvg és hasonló oldalak facebook cikkei alatt, a magukat többnek képzelő beszűkült emberektől.
2017. jún. 20. 20:53
 20/23 anonim ***** válasza:
19, te leugattál engem... én is nyugodtan állíthatok rólad valótlant.
2017. jún. 20. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!