Miért ítélnek el az ízlésem miatt?
Figyelt kérdés
Soha nem értettem miért kell mások ízlését cikizni. Most nem valami brutál elvontt zenéről lenne szó. Én odavagyok a melankóliskus, alternatív számokért. Nem szólok be másoknak mit hallgatnak, akkor ők miért? Nem rajongok a tuc-tuc zenékért, de nem szólom le azt aki szereti. Mindenki azzal jön ha a zenéimről vagy rólam van szó ,hogy pff depressziós emo zene .., csak sajnáltassa magát, ez csak zaj., ritka sz*r zene, otthon biztos felvágja az ereit ,hogy tumblr-re feltölthesse..a zene is csak olyan mint aki hallgassa. És közben nem is ismernek! Annyira unom a folytonos beszólásokat. Most nem sajnáltatni akarom magam csak nem tudom az emberek miért teszik ezt..#zene #rock #metál #heavy metal #grunge #alternatív rock #hard rock #melankólikus #thrash metal #ízlès
2017. jún. 16. 12:30
1/4 anonim válasza:
az ízlés sokakat feljogosít a fasizálódásra és iközösítésre, mert azt hiszik, ettől lesznek egyediek. Ugyan azt szeretni, mint többmillió ember, abban semmi egyediség nincs.
sz*rd le.
2/4 anonim válasza:
Minek foglalkozol vele más mit gondol rólad? Ez csak őket minősíti, nem téged. Hallgass azt amit akarsz, és magasról tegyél a hülyékre.
3/4 anonim válasza:
Az engem nem zavar, ha valakinek más ízlése van, amíg nem kell nekem AZT hallgatni, ami NEKI tetszik!
4/4 anonim válasza:
Engem nem zavar az ízlésed. Sőt! Nem is érdekel!
Sajátítsd el ezt a mentalitást, és minden klassz lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!