Mit gondoltok az alábbi videóról/kommentekről?
Hát én ezzel a kommenttel értek egyet, amúgy már régebben láttam ezt a videót.
"na, és akkor most mindenki gondolkozzon el azon, hogy milyen híres embereket ismer szlovéniából, mert csak azt látom, hogy itt a kommenteknél mindenki xxx okos mindent tudó isteneknek gondolja magát, és elkezd mindenkit anyázni... srácok... most ez komoly? Jellemző magyar virtus, hogy aki még nem hallott erről a kicsiny és xxx de gyönyörű országról, az egy retardált menekült imádó, liberális xxx. nem, szerintem te vagy xxx."
Nem látok benne problémát, nem azért jöttek ide, hogy Mátyás királyról vagy Horthyról tanuljanak, hanem hogy bulizzanak. :)
Az alatta lévő kommentek nagy része képmutatás, ha azok az emberek is pl. Hollandiába mennének fesztiválra, nagyon kevés dolgot tudnának mondani az ottani kultúráról/történelemről...
Ha az lenne a célom, hogy kikapcsolódjak egy országban, esetleg több hétig maradnék ott, akkor tanulnék róla, így hogy egy pár napos eszméletvesztésre mennék el, majd elfelejteném inkább nem. :)
Neked mi a véleményed hippigirl? ^^
Ment a zöld kéz. ;)
Szerintem nem baj, ha keveset tudnak az országról. Bulizni jöttek, nem tanulni.
Ha kimennék pl Lengyelországba én se tudnék az ilyen kérdésekre válaszolni.
A kommentelők nagy része pedig öntelt idióta. Szidják az oktatást, holott ők se tudhatnak sokkal többet más, akár szomszédos országról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!