Nektek milyen szokásaitok vannak az alvóhelyetekkel kapcsolatban?
Full sötétben,
Párna nélkül, zokni nélkül
17-20 fokban a legjobb.
Legeslegjobb vendégségben, azért mert itthon van a vállalkozásom és valahogy álmomban is pörög az agyam.
Szükségem van a nagypárnára de az legyen olyan vékony mint egy papírlap. A takarót is szeretem főleg ha jó nehéz, ami télen jó, nyáron már nem annyira. Ha fal melletti az ágy akkor szeretek kívül aludni.
Koliban pedig azt az ágyat preferálom amire a legkevésbé lehet rögtön rálátni ha valaki benyit.
- Az alvást mindig baloldalamra dőlve kezdem el.
- kispárna nélkül nem tudok aludni.
- hálózokni télen-nyáron. Enélkül sem tudok elaludni
-akárhol alszom ha van ablak, akkor a sötétítőfüggönyt soha nem húzom be. Látnom kell a holdat, vagy reggeli világosságot. Teljes sötétség nem lehet. Valamiért nem bírom a teljes sötétséget. Ha idegen helyen mondjuk nincs ablak, akkor az éjjeli lámpa kell hogy égjen, a lényeg, hogy ne legyen sötét.
Ezekről már nem szokok le szerintem, így közel a 40-hez
-Full sötét
-Csend
-Hasamon tudok elaludni, de előtte jobb oldalt kezdem, majd bal oldal és a hasamon.
Szeretem a nagy párnákat, hogy ne lógjon a fejem és a karom alá is rakok párnát.
Ne legyen korom sötét, lássak, amíg/amikor kinyitom a szemem.
Szeretem az érzést, ahogy a paplannal be vagyok takarózva. Nyáron ezért is nehéz aludnom.
Nekem az a szokásom, hogy a legnagyobb hidegben sem húzok zoknit alváshoz, mert akaratlanul is kitekerem vele a huzatból a takarót.
És hasonfekve egyáltalán nem tudok aludni. A strandon félkómában, a hátamat süttetve maximum, de egy komolyabb alvás kizárt ebben a pózban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!