Mi a francot szerettek/szeretnek Szabyestben?
Figyelt kérdés
Mit lehet szeretni ilyen nyáladék valamiben? Semmi férfiasság nincs benne. Full gyerekes, és olyan mint ha biszex vagy meleg lenne.. Mit szeretnek benne?2017. jún. 13. 13:22
1/12 anonim válasza:
Gőzöm sincs..De ahogy észreveszem 10-15 éves lányos vannak oda érte inkább.Fel nem tudom fogni mit esznek rajta.Mikor már látom,hogy a hajához ér már a hátamon áll fel a szőr.
2/12 anonim válasza:
Én is utálom szabyestet mint a sz.rt.
3/12 anonim válasza:
Meg kellett néznem ki ez.
A myspace anno tele volt ilyenekkel, itthonra ez most jutott el? Van ismerősöm, akinek jól áll a hasonló haj, de ez a gyerek eleve ilyen irritáló parasztképű, környezetidegen ez a haj, haha.
4/12 anonim válasza:
Beleillik a tipikus tini helyes kategóriába. Régebben volt Márk, SP. Most is kellett valaki.
5/12 anonim válasza:
És ha biszex vagy meleg akkor már bajod van vele? Én sem szeretem. Szerintem sincs benne semmi férfias. De akkor már egyből b*zi?
7/12 anonim válasza:
Dunsztom sincs ki az... De ne élj abban a téveszmében hogy a melegek\biszexek nőiesek, meg nyálasak.
10/12 anonim válasza:
#9 eeeeeez? Ezen most jót röhögtem. Egy 12 éves kislány vagy, akinek fogalma sincs, mit jelent a "zene" fogalma, és hogy nem ennél az agyon támogatott majomnál kezdődik a YouTube karrier. Hányadék az az ember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!