Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi értelme van ennek a Pride...

Mi értelme van ennek a Pride felvonulásnak?

Figyelt kérdés
Látom, hogy ezt osztogatják az emberek Insagramon, meg Facebookon. Sőtt, Facebookon pride like emoji is érkezett. Ennek mi értelme van? Félreértés ne essék, nincs bajom a melegekkel, se semmilyen más szexuális identitású emberekkel, de mindenki otthon pasoklja a paskolni valót szerintem. :D :D :D

2017. jún. 12. 20:33
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
15%
Tényszerűen persze, hogy nem elhet kizárni, de ettől független esélyesebb, hogy nem mostanában lesz az a nap, még évszázadok is eltelhetnek addig kényelmesen. parancsra nem lehet azt kiölni az emberből amit a genetika tett bele...
2017. jún. 14. 02:02
 22/25 anonim ***** válasza:
15%
Én meleg vagyok és sose voltam a pride-on, sőt még meleg közösségekbe se járok mert minden meleg csak ki pécéz és undorítóak tudnak lenni ilyenkor. Valahol ez miatt utálom is hogy miattuk nézik le a többi normális meleget...
2017. jún. 20. 10:35
 23/25 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem az az értelme hogy melegként óriási lelki erőt tudsz meríteni abból, hogy látsz pár ezer embert (nem csak melegeket!) az utcán akik mind jót akarnak neked.

Heteróként pedig lehetőséged van szimbolikusan támogatni egy embertársad egyenlő bánásmódjához való jogot. Mert lehet arról vitatkozni, hogy ez most természetes-e vagy sem, de attól még senkinek sem kéne fenyegetve éreznie magát hogy eltér az átlagtól egy elvileg demokratikus, szabad országban. Szerintem.

Az meg a másik, hogy ha nincs bajod a melegekkel akkor miért zavar ha évente egyszer tartanak egy olyan eseményt ami másoknak (aki nem te vagy) sokat jelenthet?

21/f

2017. jún. 30. 12:57
 24/25 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nos, az én állásom az, hogy ez egy keresztény ország, és ebből fakadóan nincs helye kis országunkban ilyen "felvonulásoknak" Ennyi erővel minden kisebbség felvonulhatna. A cigányok, a zsidók, a feketék, meg a kínaiak is :D :D És egyetértek a Jobbikkal, hogy be kéne tiltani.. Engem aztán nem nagyon érdekel ki kivel .... , de otthon tegye :D :D És igen, szerintem is csak provokálják a jóérzésű embereket. Az meg, hogy néhány szülő kiviszi kis 5-6 éves gyerekét, csak, hogy "lásson ilyet is a gyerek" az meg külön felháborít.. Megérett a világ a pusztulásra :D :D :D
2017. júl. 12. 15:52
 25/25 anonim ***** válasza:
44%
Amúgy amerre tart a világ, pár éven belül már azok is felvonulhatnak, akik mondjuk kecskékkel akarják csinálni... Mondjuk ilyenkor azért még jó, hogy mi nem vagyunk " a nyugat " az ilyesmik úgy is először ott kezdődnek.
2017. júl. 12. 23:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!