Egyes emberek miért szoliznak, vagy napoznak erőltetetten?
Figyelt kérdés
Egyre több olyan embert látok, aki már úgy néz ki, mint aki már nem fehér etnikumú.2017. jún. 10. 08:13
1/9 anonim válasza:
Erre én is szeretném tudni a választ. Borzalmas, hogy tudnak kinézni. Talán függőséggé alakult náluk. :D Vagy nekik szimplán az tetszik... Sokan csinálják divatból. Lehet még pár oka. Mértékletesség kellene itt is.
2/9 anonim válasza:
Elveszítik az önkontrollt és a mértékletességet a szépséggé válás felett.
3/9 anonim válasza:
Én ismertem olyat aki konkrétan azért szolizott folyton mert a cigányok közé akart tartozni...
Fuck logic...
Persze ez nem azt jelenti hogy mindenki azért :)
Szerintem is előnytelen ha túlzásba viszik, valószínűleg ők ezt találják szépnek.
4/9 anonim válasza:
Nekem sem tetszik,de ha valakinek az okoz örömet,hogy kávébarnára égeti magát,akkor hajrá! Nem szólom meg ezért. Szerintem a természetes fehér bőrével is ugyanúgy lehet szép egy nő.
5/9 anonim válasza:
Mert basszus pl ha polóban rövid ujjasban mászkálsz tavasszal -nyáron ,akkor szépen lebarnul a karod meg a fejed nyakad a ruha vonaláig,és aztán ha vetkőzni kell, kész vicc leszel csíkosan mint a foltostehén. Ezért utána kell barnítani minden részedet amit szoliban is megtehetsz nyugodtan ,vagy kifekhetsz a napra pucéran de azt már sokszor sem idő ,sem hely nem engedi.
6/9 anonim válasza:
Mivel alapból könnyen barnulok nem kell szoliba mennem nem is mennek amugy,hogy megfogjon a nap.bocs már h lebarnulok:Damugy azért nem vagyok annyira barna h ne lehetne megállapítani h fehér vagyok;)
7/9 anonim válasza:
#5, magyarázhatod ezt a gyk előtt lassan elszáradó, megöregedő népnek, akik akkor látnak napot, ha lemennek egy zsömléért a boltba, hogy ne haljanak éhen.
8/9 anonim válasza:
Azert, hogy ha megyek nyari munkara, akkor ne egjek szarra a napon ket ora alatt es kapjak borrakot. Na bumm.
9/9 anonim válasza:
járok egy helyre, ahol szoli is van. a recepciósnő már konkrétan csokibarna! nem vicc. mellétennél egy étcsokit, ugyanolyan színű lenne. nem tudom, miért gondolják, hogy szép. ráncosít is erősen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!