Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egyes emberek miért szoliznak,...

Egyes emberek miért szoliznak, vagy napoznak erőltetetten?

Figyelt kérdés
Egyre több olyan embert látok, aki már úgy néz ki, mint aki már nem fehér etnikumú.
2017. jún. 10. 08:13
 1/9 anonim ***** válasza:
55%
Erre én is szeretném tudni a választ. Borzalmas, hogy tudnak kinézni. Talán függőséggé alakult náluk. :D Vagy nekik szimplán az tetszik... Sokan csinálják divatból. Lehet még pár oka. Mértékletesség kellene itt is.
2017. jún. 10. 08:33
 2/9 anonim ***** válasza:
Elveszítik az önkontrollt és a mértékletességet a szépséggé válás felett.
2017. jún. 10. 08:36
 3/9 anonim ***** válasza:
51%

Én ismertem olyat aki konkrétan azért szolizott folyton mert a cigányok közé akart tartozni...

Fuck logic...

Persze ez nem azt jelenti hogy mindenki azért :)

Szerintem is előnytelen ha túlzásba viszik, valószínűleg ők ezt találják szépnek.

2017. jún. 10. 09:03
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sem tetszik,de ha valakinek az okoz örömet,hogy kávébarnára égeti magát,akkor hajrá! Nem szólom meg ezért. Szerintem a természetes fehér bőrével is ugyanúgy lehet szép egy nő.
2017. jún. 10. 09:26
 5/9 anonim ***** válasza:
10%
Mert basszus pl ha polóban rövid ujjasban mászkálsz tavasszal -nyáron ,akkor szépen lebarnul a karod meg a fejed nyakad a ruha vonaláig,és aztán ha vetkőzni kell, kész vicc leszel csíkosan mint a foltostehén. Ezért utána kell barnítani minden részedet amit szoliban is megtehetsz nyugodtan ,vagy kifekhetsz a napra pucéran de azt már sokszor sem idő ,sem hely nem engedi.
2017. jún. 10. 09:57
 6/9 anonim ***** válasza:
Mivel alapból könnyen barnulok nem kell szoliba mennem nem is mennek amugy,hogy megfogjon a nap.bocs már h lebarnulok:Damugy azért nem vagyok annyira barna h ne lehetne megállapítani h fehér vagyok;)
2017. jún. 10. 10:08
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
#5, magyarázhatod ezt a gyk előtt lassan elszáradó, megöregedő népnek, akik akkor látnak napot, ha lemennek egy zsömléért a boltba, hogy ne haljanak éhen.
2017. jún. 10. 10:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Azert, hogy ha megyek nyari munkara, akkor ne egjek szarra a napon ket ora alatt es kapjak borrakot. Na bumm.
2017. jún. 10. 11:53
 9/9 anonim ***** válasza:
járok egy helyre, ahol szoli is van. a recepciósnő már konkrétan csokibarna! nem vicc. mellétennél egy étcsokit, ugyanolyan színű lenne. nem tudom, miért gondolják, hogy szép. ráncosít is erősen.
2017. jún. 10. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!