Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Te hogy döntenél?

Te hogy döntenél?

Figyelt kérdés
Van egy adósságom ami 4hónap múlva jár le,de utána is vonogatnak majd le egyéb miatt a fizetésemből.A lényeg,hogy kapok 2 hónap múlva bónuszt a munkahelyemen,illetve fel tudnék venni kamatmentes hitelt fél évre.Ha ezt a kettőt összerakom,el tudnék menni nyaralni egy hétre külföldre.Te áldoznál-e ennyit 1nyaralásra,egyébként 150 ezer ft-ról beszélünk,vagy inkább ezt a pénzt másra fordítanád,és nem vennél fel hitelt se.Tök jó lenne valami feltöltődés a sok munka után,de idegesít a pénzügyi helyzetem.
2017. jún. 8. 17:09
 1/8 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, hogy nem vennék fel hitelt.
2017. jún. 8. 17:16
 2/8 anonim ***** válasza:

Biztos h nem aldoznam erre a bonuszom, sem hitelt nem vennek fel ezert. A helyedben inkabb orulnek h lejar az elozo adossag, nem h mar vegyem is fel a kovetkezot!!!

A bonuszom egy reszet elkoltenem vmi belfoldi kimozdulasra, pl korbetekernem a balatont v a ferto tavat, vennek ki szabit csut pentek -kovi het hetfo keddig, es bringazgatnek mo-n belul. Parezer ftos szallasokon olcso menuvel.

2017. jún. 8. 17:17
 3/8 anonim ***** válasza:
Nyaralni hitelből??? Te neked valami nagyon nincs rendben a fejedben...
2017. jún. 8. 17:27
 4/8 A kérdező kommentje:
Rendben van az agyam,hitelem soha nem volt.Csak mivel nincs egyben pénzem nyaralásra,ezért gondoltam hogy felveszem,és havonta törlesztem,kamatmentes,de tény hogy nem hangzik ez így jól.Jó ötlet a biciklis túra,biciklim az van,olcsóbban jön ki.Csak szerettem volna tengerpartra menni,olyan jó lett volna,régen nem voltam már sehol..
2017. jún. 8. 17:32
 5/8 A kérdező kommentje:
Adósságom jár le valakinek,nem banki hitel,ezt elfelejtettem odaírni.
2017. jún. 8. 17:33
 6/8 anonim ***** válasza:
Menj bicozni, es majd elmesz a telen v jovore valahova :) addig is kitartas!
2017. jún. 8. 17:36
 7/8 anonim ***** válasza:
Nem vennék fel hitelt nyaralásra...Találnék valami más módot a kikapcsolódásra ha nem engedhetem meg magamnak, főleg ha még tartozásom is van. Ha befejezted az adósság törlesztését elkezdhetsz félrerakni egy nyaralásra és ha nem is jövőre, de valamikor elmehetsz belőle.
2017. jún. 8. 17:41
 8/8 anonim ***** válasza:
Hitelt soha nem veszunk fel, csak ha valami egeto dolog miatt szukseges. Amire hitel kell, azt nem engedhetjuk meg magunknak. Gyujtogess, hogy elmehess nyaralni.
2017. jún. 8. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!