Te hogy döntenél?
Nem tudom döntést hozni. Egyszerűen ha bele gondolok az életembe, ideges leszek és hányinger kerülget!
Volt egy nagy szerelmem, két év után szakítottunk. Persze, helyre lehetne hozni, de én ehelyett 450 km-t utaztam otthonról, és két hónapja más városban élek. Hiányzik a családom, a barátaim, a szerelmem, mindenki!
Egyre jobban érzem azt, hogy minden nap,minden este nehezebb nélkülük.
Itt kaptam munkát, a kollégák elviselhetetlenek voltak és felmondtam. Nem tudom eldönteni hogy másik munkát keressek, vagy pedig menjek haza.
Attól félek, hogy ha haza megyek azzal fognak bántani otthon, hogy "na mi van nem bírtad tovább" "ezt is feladod" mondatokkal illetnek meg..
Félek szembe nézni a sorsommal odahaza, meg tudjuk oldani a barátommal a dolgokat vagy sem, szeretettel várnak e haza vagy sem, nem tudom! Bele őrülök.. .
Hogy és mi alapján kellene dönteni?
Itt munka lehetőség van, de a szeretteim nincsenek itt. Bánom, hogy elfutottam a problémák elől, de ha beismerem, hogy rossz ötlet volt, gyenge leszek? Mert feladni nem akarom! S félek ez látszana ha haza mennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!