Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Lányok! Egy 30 éves férfi...

Lányok! Egy 30 éves férfi minimum milyen autóval kell hogy rendelkezzen?

Figyelt kérdés
2017. jún. 1. 20:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
100%
Szánalmas vagy, mással nem tudsz villogni mint egy autóval?
2017. jún. 1. 21:25
 32/71 A kérdező kommentje:
Csak a normális lányok közül próbálok választani, de a kocsi miatt sosem sikerül, pedig külsőre tetszettem mindnek...
2017. jún. 1. 21:27
 33/71 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen mindegy, hogy milyen autód van.

Nekem speciel egy céges Mondeóm van kb korlátlan üzemanyagfogyasztással, de BP-en belül BKV-val járok, mert az a célszerű.

Egyébként amikor összejöttem a barátnőmmel, akkor nem volt autóm.

2017. jún. 1. 21:30
 34/71 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezo, egy tizmillios auto nem fogja meghosszabitani es megvastagitani a farkadat. Neked nem a kocsival, illetve annak hianyaval van gondod, mas neked a probemad.
2017. jún. 1. 21:31
 35/71 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer egy haverom megkérdezte, hogy vegye egy új normál kocsit, vagy egy öreg sportkocsit. Mert csajozni kellene.

Mondtam neki, hogy csajozni egyiket sem, mert azok a nők, akiknek a kocsi számít nem egy öreg sportkocsiba, vagy egy új opelbe lesznek "szerelmesek".

Persze megvette a sportverdát fel is szedett valami cicust a helyi diszkóban, de még a parkoló kijáratáig sem jutott, mikor a lány átült valami drága német luxusbatárba.

Nos, ennyit arról, hogy mennyire érdemes kocsival csajozni. Ezért nem kell 10 milliós kocsira vágyni, és csajozni, mert holnap jön valaki 15 millióssal.

Keress egy normális nőt, őt max az fogja érdekelni a kocsidból, hogy a Balatonra le lehet e menni vele, nem azt, hogy hány milliós a verda.

2017. jún. 1. 21:31
 36/71 A kérdező kommentje:
Amíg a kocsi típus szóba nem kerül addig minden jól megy, de miután kiderül, hogy csak egy Corsám van ,egyből rideg lesz a hangulat....ezt mivel magyarázod?
2017. jún. 1. 21:32
 37/71 A kérdező kommentje:
36-os Bárcsak így lenne!
2017. jún. 1. 21:33
 38/71 anonim válasza:
41%

Én azzal magyaráznám, hogy a nő addigra már rájött, hogy nem értesz a nőkhöz, és mikor meghallja, hogy "Corsám van" rájön, hogy ambíciód sincs. És a kettő hiánya együtt már túl sok.

33F

2017. jún. 1. 21:35
 39/71 A kérdező kommentje:
Rosszul látod a helyzetet, de nagyon
2017. jún. 1. 21:39
 40/71 anonim ***** válasza:
100%
Basszus, mesélj már el nekem egy ilyen randit? Nem tudom elképzelni. Találkoztok, beültök egy kávéra, beszélgettek. Megbeszélitek mivel foglalkoztok, milyen napotok volt, mennyire vártátok a személyes találkozást. Ejtetek pár szót a gazdasági helyzetről, megvitatjátok a legújabb globális felmelegedésről szóló híreket, elmondjátok mennyire nem tetszett a legutóbbi bemutató a nemzetiben, majd szóba kerülnek a kocsik és mikor közlöd a tipusát a csaj feláll és otthagy???
2017. jún. 1. 21:41
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!