Lányok! Egy 30 éves férfi minimum milyen autóval kell hogy rendelkezzen?
Figyelt kérdés
2017. jún. 1. 20:59
21/71 A kérdező kommentje:
Nincs 8-10 millióm egy autóra :P
2017. jún. 1. 21:17
22/71 A kérdező kommentje:
Egy 13 éves Opel Cora C
2017. jún. 1. 21:17
23/71 anonim válasza:
8-10 millió? Egy új ford fiesta 4 körül van... miért kellene rögtön 10 milliós kocsival kezdeni?
24/71 A kérdező kommentje:
Mert az a mai elvárás...
2017. jún. 1. 21:19
25/71 anonim válasza:
pont olyan bamba vagy, mint akikkel beszélgetsz.
26/71 anonim válasza:
Hát barátom, ha egy ilyen kocsival nem sikerül becsajoznod, akkor ott nem a kocsival van a gond. Erre még nem gondoltál???
28/71 A kérdező kommentje:
Miért, olyan menő kocsi lenne ez?
2017. jún. 1. 21:22
29/71 anonim válasza:
"De nagy autóellenzés van itt ilyenkor, bezzeg élőben az első kérdés, hogy van-e kocsim....tapasztalat"
Az utolsó pár randim 28-34 közötti nőkkel volt. Egyik sem hozta fel a kocsi témát, egy randin került csak szóba egy vicces sztori miatt, és én említettem.
Tudod kérdező, nem kételkedem, hogy "milyen kocsid van" csajokkal randizol, de ne feledd soha! Ezeket TE VÁLASzTOTTAD, CSAKIS EGYEDÜL TE!
30/71 anonim válasza:
Fogalmam sincs milyen menő. Eddig azt sem tudtam, hogy létezik. Google-val kerestem rá. Nekem tetszik. De amúgy tök mindegy. Az a lényeg, hogy biztonságosan elvigyen A pontból B-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!