Kövér nőként hogyan fogadjam el magam?
Olyanokat ne írjatok,hogy fogyj le,meg így az egészség később meg úgy,mert nem vagyok rá kíváncsi,mert mindennap ezt hallom.
Köszönöm!
Szerintem fontos lenne, hogy megkeresd, hogy miért nem fogadod el magad úgy, ahogy vagy. Nyilván két út van előtted, vagy ezzel az alkattal megbarátkozol, vagy fogyózol. Te írtad, hogy megbarátkozni akarsz. Kezdd nagyobb szinten, ne a súlyoddal, hanem önmagaddal, egészében barátkozz. Több vagy egy testsúlynál, az csak egy jellemződ a rengeteg más között. Nem ettől leszel értékes vagy értéktelen. Biztos van sok jó és talán rossz tulajdonságod kívül-belül. Foglalkozz más külső tulajdonságoddal is, próbálj ki valamilyen új frizurát, kezdj el kicsit máshogy öltözködni, gondolj bele, hogy az adott ruha, amit felveszel, mit sugároz másoknak, és játssz ezzel. Például ha rossz hangulatod van, csípd ki magad, keress olyan ruhákat, amiben jól érzed magad. Én a h&m-et és a c&a-t ajánlom, az én nem tipik habtestemre szoktam mindig találni valami jó ruhát, de a Hádában is meglepően sok olcsó ruhát lehet találni molett nők számára is.
A környezetemben számos telt lány van, aki baromi jól néz ki, mert elfogadja magát, és ez atom jó kisugárzást (najó :D) ad neki. Viszont ehhez az kell, hogy ne annyiból álljon az önképed, hogy kövér nő vagy, hanem egészében nézd meg magad. Keresd meg a kedvenc testrészed, ami igazán szép, és hangsúlyozd ki öltözködésben, kiegészítőkkel.
Egy tanárom ajánlotta, hogy érdemes egy tükör előtt ülve tanulmányozni önmagunkat, a beszédünket, az arcunkat, a gesztusainkat. Hogy igazán megismerjük magunkat, lássuk valójában, hogy milyenek vagyunk. Először biztos azokat a dolgokat szúrnád ki, ami nem szép, de idővel máshogy látnád magad, megszoknád és megszeretnéd a látványt. Én ennek egy változatát még ruha nélkül is megcsináltam, és most tényleg úgy gondolom, annyira nem is gáz a testem, mint hittem mondjuk egy féléve, pedig egy dekát nem fogytam.
Ha van kedved, kérdésed, nyugodtan írj privátot, 22 éves vagyok, és szívesen beszélgetek ebben a témában, engem is érint :)
Ha neked hó így, akkor mit kell elfogadnod magadon???
Ha meg nem jó, akkor változtass!
Vagy a beszólogatás a baj? Tanulj meg ignorálni!
1. Válassz olyan párt akinek tetszel és elfogad.
2. Ignoráld a rosszindulatú megjegyzéseket.
Na döntsd már el, most akkor azzal van bajod, hogy másoknak nem tetszel, vagy magadat nem tudod elfogadni? Mert nem ugyanaz...
Ha valaki kövér és nem akar lefogyni, akkor le kell tojnia mások véleményét. Ha azt mondják, fogyj le, mondd meg egyszerűen: nem, nem akarok, mert így tetszem magamnak. Kész, pont, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!