Én miért fogadjam el őket, ha ők nem teszik?
Figyelt kérdés
Cigányként sok támadást kapok ok nélkül magyaroktól, de én eddig úgy voltam vele, hogy nem csinálom azt, amik ők tesznek velem.
Általánosítanak.
De már eleg van, hogy így folyton én vagyok az áldozat.
Olyan ez, mint egy ördögi kör.
2016. máj. 16. 21:54
1/5 anonim válasza:
Egyszeruen csak magadat fogadd el.Nem leszel te kevesebb attol mert cigany vagy.En nem ítélem el az embereket bőrszín vagy származás alapjan.Meg ugy semmi mas miatt sem.Eloszor inkabb leulok vele beszélgetni,aztán alkotok rola véleményt.Bar igaz sokan altalanositanak.Ezen változtatni ugysem fogsz tudni.Peldaul a nagy rasszistákat sem ertem.Honnan tudjak hogy te vagy akarki milyen ember lehet csak azert mert cigany?Ördögi kor ez ahogy mondod.
2/5 A kérdező kommentje:
*elegem
2016. máj. 16. 22:03
3/5 anonim válasza:
Olyan környéken lakom, ahol sok a cigány. Rengetegszer támadtak meg, ok nélkül. Őket nem fogadom el. Azt a cigányt viszont, aki normális, elfogadom. Na, pont ezért fogadj el te is másokat.
4/5 anonim válasza:
Aki bőrszín/származás alapján ítél meg valakit anélkül ,hogy tudná ki is az az ember valójában az szellemileg egy lyukas zokni!
Ez csak őket minősíti!
Vannak cigány barátaim és bizony az utolsójukat is odaadnák ha arról lenne szó!
Nem érdekel a bőrszín vagy a származási helyed... Ha normális vagy velem én is az leszek veled! Ennyire egyszerű a képlet! (Bár sok ember még ezt az egyszerű dolgot sem tudja értelmezni agyilag)!
5/5 anonim válasza:
Azért, mert ha te is általánosítasz lesúlyedsz azon emberek szintjére akik téged megítélnek a származásod alapján. Nem másoknak teszel szívességt azzal ha nem ítélkezel tudás ismeret nélkül hanem magadnak. Ezen sajnos változtatni nem lehet, hogy az emberek többsége előítélettel van de ez sem igaz mindenkire. Én se ítélek meg senkit a származása alapján. Bár én ismerettség után se szeretek ítélkezni, maximum elkerülöm azokat az emebereket akik nem szimpatikusak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!