Hogy fogadjam el magamat? (Bővebben lent)
Önértékelési problémám van...hiába a "belső szépség fontosabb",ha a "külső megfog,belső megtart". Az igényesen felhelyezett műhaj,műszempilla,ajakfeltöltés,mell-fenèk implantátum...ettől szebb a nő?Minden bizonnyal. Unom már azokat hallgatni a fèrfiaktól,hogy nekem nem kell műnő. Akkor miért van az,hogy akibe beleszerettem,ilyen "barátnőmmel" kezdett viszonyt?persze a legtöbb válasz : ilyen férfit fogtál ki.
Unom azokat hallgatni,hogy pfuj mumell ,ugyanakkor fu de lapos vagy. Stb...miert érzem azt,hogy az embereket gyűlölöm,mert a belső értékek elveszítették fontosságukat. Nem számít hogy kinyitja az ajtót,hogy vacsorát főz.Egy feszes fenék többet ér egy szép szemárnál. Hova tűntek azok a kapcsolatok amelyek az őszinteségen alapultak...
Ahány ember, annyi ízlés, vagy a régi emlékek, élmények miatt tetszik valakinek valaki, nehéz megfelelni manapság mindenkinek.
Légy természetes, érezd jól magad, ha nem önmagad vagy, csak megfájdul a fejed, és félreismer a jövendőbelid.
És nem szabad sosem külsőségek alapján kapcsolatokat keresni, ezek sokáig nem tartanak.
Páromnak a homokóra alakú, természetes szépségű lányok tetszenek. A plasztikázott, kivakolt ufókat kineveti.
A kedvességet, odafigyelést értékeli, és azt adja vissza amit kap. Fontosak neki a belső értékek, de a feszes fenék lázba hozza.
Fogadd el magad és kész. Igazából nem ezzel van a gond, hanem a párkeresési módszereiddel szerintem. Olyat keress, aki valóban elfogad olyannak, amilyen vagy.
Erre pedig ne vágd rá, hogy olyan nincs és, hogy milyenek a pasik! Elég csak az itteni kérdéseknél megnézni, hogy hány és hány pasi van, aki legalább annak örülne, ha szóba állna velük egy lány és cserébe megpróbálnának megadni neki mindent.
Nekem is volt már 100 kiló feletti barátnőm, aki bizony többet ért a vacsorával, mint más a sminkkel. A műmell-műszáj pedig egyenesen taszít, mert nem egy guminővel akarom csinálni.
Hogy szoktál ismerkedni? Az is módszer, ha közös ismerősökkel próbálsz jobban megismerkedni.
Vesznek nagy levegőt és ismerkednek. Az előttem lévő hozzászólása tipikusan mutatja, hogy mi a helyzet: Rengeteget próbálkoznak a srácok és rengeteg visszautasítást kapnak. Nem csak a távolból merengenek, még ha sokan meg is unják a dolgot.
Ha kiírsz egy kérdést, hogy van e kedve valakinek beszélgetni és odaírod, hogy nő vagy, ömleni fognak az üzenetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!